ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ιδού ο “χώρος αθλητικών εγκαταστάσεων” στον κοινόχρηστο χώρο δίπλα στο Τζάμπο!!!

Έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις (πατήστε εδώ κι εδώ) για την παραπλάνηση του κόσμου του Ηρακλείου από τη δημοτική αρχή , όσον αφορά στον κοινόχρηστο χώρο δίπλα στο Τζάμπο. Ο χώρος που στο σχέδιο πόλης είναι χαρακτηρισμένος ως '”ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ” , διαμορφώνεται αυτές τις μέρες από τους ιδιοκτήτες του Τζάμπο με δικά τους έξοδα, και έχει παρουσιαστεί αυτό το γεγονός από το δήμαρχο κο Γιάννη Κουράκη ως μεγάλη επιτυχία της δημοτικής αρχής.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΖΑΜΠΟ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΣΚΕΙΤ-ΜΠΟΑΡΝΤ.

TZAMPO11

Αυτή τη στιγμή, το έργο έχει πάρει μορφή, και είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ τι ακριβώς κατασκευάζεται. ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ λοιπόν ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ, που ούτε ο άνθρωπος με την πιο ζωηρή φαντασία στον κόσμο δεν μπορεί να χαρακτηρίσει ως ΧΩΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. Και το κάνουμε αυτό, γιατί κάποια στιγμή ελπίζουμε ο κόσμος του Ηρακλείου να ξυπνήσει, και να μην ΤΡΩΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κος ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ!!!

TZAMPO2

TZAMPO3

TZAMPO44

Καταλαβαίνεται τώρα γιατί αυτός ο καλός κύριος, ο ιδιοκτήτης του Τζάμπο, κατασκευάζει όλο αυτό το πράγμα με δικά του έξοδα!!! Φυσικά και δεν τον έπιασε ο πόνος για τα καημένα τα παιδιά των δυτικών συνοικιών που δεν έχουν αθλητικούς χώρους να παίξουν και ν’ αθληθούν, αλλά θέλει να εξασφαλίσει χώρους στάθμευσης για το κατάστημά του!!!

TZAMPO66

Και μια λεπτομέρεια: βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία ότι οι χώροι που προορίζονται για φύτευση, έχουν μπαζωθεί με χοντρό σκύρο, που δε νομίζω να μπορεί να φυτευτεί και να μεγαλώσει εκεί δέντρο!!!

TZAMPO7

5 σχόλια:

  1. τι να πεις....

    πραγματικη κοροιδια αυτο το πραγμα.............

    κανονικα πρεπει να μετακομισει το τζαμπο σε εκταση εξω απο το ηρακλειο!
    η κινηση που δημιουργειται πανω στην 62 μαρτυρων οφειλεται σε μεγαλο ποσοστο σε αυτο........


    ελπιζω να μη βαλουν και ταμπελα παρκινγ πελατων.. εκει θα εχει γελιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελλαδιστάν... Με την ανοχή μας... Μπράβο σας που αναδεικνύεται όλα αυτά τα θέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an kai giro giro den yparxei ena parko na peksoyn ta pedia.... ti na pei kanis??? apla stin ellada ola epitreponte ama exeis ...visma !!!!! me to ti na peis kai ti na kano den alazi tipota!!! kati omos prepei na gini giati exoyme paidia poy megalonoyn mesa se diamerismata!!!!! AS KSIPNISOYME EPITELOYS !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. enwste th fwnh sas ...fwnaxte DYNATA ...to adiko
    oi arxontes toys kratoys
    gelane k mas koroideyoune kathe mera!!!!!
    enwste toys psithyroys...
    spaste thn siwph
    fwnaxte thn adikia
    shkwste to kefali!!!!
    arketa ,gelane sthn plath mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή