Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς “στενό” πολιτικό μήνυμα οι δηλώσεις του πρωθυπουργού κατά τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Χωρίς “στενό” πολιτικό μήνυμα ήταν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου κατά τον τερματισμό του στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, μετά τη μαραθώνια διαδρομή των 10 χιλιομέτρων:

“Πριν από 2.500 χρόνια είχαμε τη σύγκρουση Ανατολής και Δύσης. Σήμερα, γιορτάζει όλη η ανθρωπότητα μέσα από το πνεύμα της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, των Ολυμπιακών Αγώνων. Γιορτάζουμε τις κοινές μας αξίες, της ειρήνης, της συνεργασίας, της αγάπης, του αθλητισμού.
Και για μένα, είναι μεγάλη χαρά που είχα την ευκαιρία να τρέξω έστω αυτά τα λίγα χιλιόμετρα, αυτή την ιστορική ημέρα, που προβάλει την Ελλάδα, την Ελλάδα που έχει και αυτή το δικό της μαραθώνιο, αλλά που σίγουρα όλοι μαζί θα τερματίσουμε και ελπίζω το γρηγορότερο.
Να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση αυτής της πάρα πολύ ωραίας γιορτής. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετέχουν.”

Βέβαια η αναφορά στο μαραθώνιο που τρέχει η Ελλάδα έγινε, περίπου στο νόημα που είχα προβλέψει σε προηγούμενη ανάρτηση . Αλλά ήταν πολύ σύντομη, και δεν είχε πολιτικά υπονοούμενα για το πως φτάσαμε να τρέχουμε σαν τρελοί… Δεν υπέπεσε σε ατόπημα ο Γιώργος αυτή τη φορά, και κράτησε τις δηλώσεις του σε σωστά πλαίσια…Είναι μια πρόοδος και αυτή…

Πάντως οφείλουμε να του πούμε συγχαρητήρια για τη συμμετοχή του, και για το παράδειγμα που δίνει η ενέργειά του αυτή κυρίως στα παιδιά της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου