ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ένα τηλεμαραθώνιο για τους βουλευτές βρε παιδιά!!!

image Ψηφίστηκε προχτές κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου ο Προϋπολογισμός δαπανών της Βουλής του οικονομικού έτους 2011.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, στην ομιλία του, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα, είπε ότι ο προτεινόμενος Προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2011 είναι μειωμένος κατά 20.104.000 € σε σύγκριση με τον ψηφισθέντα Προϋπολογισμό του 2010,  σε μια προσπάθεια να μειωθούν ακόμη περισσότερο οι δαπάνες, “χωρίς ωστόσο να τίθεται σε κίνδυνο η ποιοτική λειτουργία του Κοινοβουλίου”… Τώρα, ποια ποιοτική λειτουργία εννοεί δεν ξέρω.. Εγώ απ’ όσο έχω παρακολουθήσει, δεν βλέπω καμία ποιότητα, ούτε στη λειτουργία (ψηφίζουν πρώτα και μετά συζητούν, βρίζονται, κλπ) αλλά ούτε και στα πρόσωπα!!! 
Για τις βουλευτικές αποζημιώσεις είπε ότι  οι μειώσεις για το 2011 ανέρχονται σε 20.000€ ετησίως για τον καθένα, δηλαδή σε τουλάχιστον 1.600€ μηνιαίως για κάθε βουλευτή, ποσοστό που αγγίζει το 20%. Μάλιστα, αναφερόμενος στα επικριτικά σχόλια ορισμένων ΜΜΕ για το ύψος της συνολικής βουλευτικής αποζημίωσης που λαμβάνουν οι βουλευτές, τόνισε ότι «κανείς από αυτούς μέχρι σήμερα δεν πλούτισε από τη βουλευτική αποζημίωση που δεν ξεπερνά τα 6.500 ευρώ το μήνα, δηλαδή τις 75.000-80.000 ευρώ σε ετήσια βάση!!

ΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ; Γιατί ότι πάρα πολλοί πλούτισαν, είναι δεδομένο. Ή μήπως ξέρετε πολλούς  στην Ελλάδα που έχουν ατομικό εισόδημα 80.000 ευρώ;

Βέβαια μας είπε ο πρόεδρος ότι έχουν και πάρα πολλά έξοδα οι άνθρωποι, που τα πληρώνουν απ’ την τσέπη τους, όπως τα έξοδα κίνησης για τους βουλευτές περιφέρειας, τα ενοίκια γραφείων, κλπ.

Δε μας τα λες καλά πρόεδρε!!! Δεν δικαιούνται οι βουλευτές αεροπορικά εισιτήρια, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, γραμματείς, κλπ; ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΑ κε πρόεδρε των βολευτών;

Αν πάλι δε βγαίνετε με τα χρήματα που σας πληρώνει ο Ελληνικός λαός για να τον κλέβετε , να πάτε σπίτια σας!!! ΔΕΝ σας έβαλε κανένας με το ζόρι εκεί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου