ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Φοιτητές ίδρυσαν πρακτορείο γυμνών οικιακών βοηθών!! Για καθαριότητα που φαίνεται με …. γυμνό μάτι!!!

naked cleaner Ένα πρωτότυπο πρακτορείο οικιακών βοηθών αποφάσισε να ιδρύσει φοιτητής των οικονομικών στην Τσεχία, για να νικήσει τον εφιάλτη της ανεργίας γι’ αυτόν, αλλά και για άλλους φοιτητές.  Ο 21 ετών Katka Kopecka , ίδρυσε το πρακτορείο “Crazy Cleaners”, το οποίο χρεώνει με περίπου 170 ευρώ την ώρα για τις υπηρεσίες καθαρισμού,οι οποίες περιλαμβάνουν μια επιλογή από πράκτορες που καθαρίζουν φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους, ή τόπλες , ή εντελώς γυμνοί!!!

Ο ιδρυτής του πρακτορείου εξήγησε: «Έπρεπε να βρούμε δουλειά και δεν μπορούσαμε, οπότε σκεφτήκαμε αυτό”. “Σε κανένα δεν αρέσει να καθαρίζει, αλλά σε όλους αρέσει να κοιτάνε ένα ωραίο σώμα”, πρόσθεσε ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Καρόλου στην Πράγα.
Μη βιαστείτε να συμπεράνετε ότι το πρακτορείο αυτό προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού από κυρίες και μόνο. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα ένα μείγμα από 15 φοιτητές και φοιτήτριες στα βιβλία της.

Όπως τονίζει ο 21χρονος φοιτητής, η υπηρεσία δεν έχει καμία σεξουαλική μορφή :  «Οι περισσότεροι άνθρωποι που ζητούν τις υπηρεσίες μας είναι πολυάσχολοι άνθρωποι των επιχειρήσεων που θέλουν να χαλαρώσουν”. “ Παρατηρώντας κάποιον να καθαρίζει το το σπίτι σας με τα εσώρουχα είναι ένας ωραίος τρόπος για να χαλαρώσετε. Αλλά αυτό δεν είναι μια υπηρεσία της πορνείας, είναι απλά μια υπηρεσία καθαριότητας", επισημαίνει ο Katka Kopecka .

Επειδή και στη χώρα μας η ανεργία χτυπάει κόκκινο, φαντάζομαι ότι θα υπάρξουν αρκετοί που θ’ αντιγράψουν την ιδέα αυτή. Ελπίζω μόνο να μην εκμεταλλευτούν διαφορετικά τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, και οι ιδρυτές των πρακτορείων, αλλά και οι πελάτες!!!

1 σχόλιο: