ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ο ορισμός του… παράλογου !!!

h Άλλη μια φωτογραφία από την οδό Κόσμων, στην παλιά αγορά του Ηρακλείου,  μας έστειλε αναγνώστης. Και σε αυτήν , φαίνεται ο παραλογισμός των υπευθύνων του δήμου Ηρακλείου, που, από τη μία  κατασκεύασαν τη λωρίδα όδευσης τυφλών για να βοηθήσουν την κίνηση ατόμων με προβλήματα στην όραση, και από την άλλη, η όδευση αυτή οδηγεί ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!

Καταλαβαίνω το γεγονός ότι η κολώνα αυτή, παρά την υπογειοποίηση των δικτύων, έπρεπε να παραμείνει. Δεν γινότανε όμως, η όδευση των τυφλών , αφού υπήρχε το συγκεκριμένο πρόβλημα, να κατασκευαστεί στη δεξιά λωρίδα των πλακών, ή έστω, να γίνει μια παράκαμψη στην κολώνα;;; Πρέπει να οδηγήσουμε τους ανθρώπους πάνω στο στύλο;;;

Λίγη λογική, και λίγη προσοχή στα έργα που κοστίζουν τόσα χρήματα, δε βλάπτει. Τα έργα πρέπει να εξυπηρετούν τους πολίτες, και όχι να τους δημιουργούν προβλήματα.

2 σχόλια:

  1. Το ίδιο συμβαίνει και στη Χάνδακως. Τις "Ουτοπία" οι καρέκλες και τα τραπεζάκια τυχαίνει να καλύπτουν αρκετά μέτρα αντίστοιχης λωρίδας.
    Είναι να μην σου τύχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν παίζω!!! Όταν το 2004-2005 εργαζόμουν κοντά στο σημείο, είχα τραβήξει φωτογραφία του ίδιου στύλου της ΔΕΗ. Τότε μου είχαν πει ότι υποτίθεται ο στύλος θα άλλαζε θέση, αφού ολοκληρώνονταν τα έργα ανάπλασης της οδού Κόσμων και της 1866 (αγορά). Ακόμα εκεί είναι όμως, ε; Μάλιστα, ενδιαφέρον! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή