ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτο!! Κοριτσάκι 15 μηνών έπεσε από τον 7ο όροφο στην αγκαλιά περαστικού!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!! Δεν είναι σκηνή από ταινία δράσης, αλλά πραγματικό γεγονός! Ένα κοριτσάκι 15 μηνών που έπαιζε με την τετράχρονη αδερφή της χωρίς την επίβλεψη κάποιου ενήλικου, έπεσε χθες από το παράθυρο του διαμερίσματος όπου διαμένει, που βρίσκεται στον 7ο όροφο της πολυκατοικίας που βλέπετε στη φωτογραφία, στο βορειοανατολικό Παρίσι. Για καλή του τύχη όμως, αναπήδησε πάνω στην ανοικτή τέντα ενός καφέ που βρίσκεται στο ισόγειο, και…προσγειώθηκε στην αγκαλιά ενός περαστικού που είχε αντιληφθεί την πτώση!!!

image

Το απίστευτο αυτό περιστατικό περιγράφεται στην εφημερίδα le Parisien. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του καφέ, η τέντα του οποίου έσωσε το τυχερό μωράκι, δήλωσε: "Συνήθως την κλείνω για να μην πιάσει φωτιά γιατί συνηθίζουν να ρίχνουν πάνω της τις γόπες των τσιγάρων τους"!!!

"Οι γονείς δεν ήταν παρόντες και είναι λίγο δύσκολο να μάθουμε ρωτώντας τα δύο κοριτσάκια, αν σκεφτεί κανείς την ηλικία τους", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ερωτούμενος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το απίστευτο αυτό περιστατικό.

Το τυχερό μωράκι, που δεν έπαθε σχεδόν τίποτα από την πτώση, παρακολουθείται σε νοσοκομείο του Παρισιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου