ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζει το δούλεμα ο Κουράκης για τον κοινόχρηστο χώρο στο Τζάμπο, με σύμμαχο τον τοπικό τύπο!!

Δεν πτοείται με τίποτα ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης !!!! Ούτε η ανάρτησή μας για το τι πραγματικά θα γίνει στον κοινόχρηστο χώρο στην περιοχή του Τζάμπο τον πτόησε καθόλου, παρότι αναδημοσιεύτηκε σε αρκετά blogs, κι εξακολουθεί να κάνει δηλώσεις για το φοβερό έργο που θα κατασκευαστεί εκεί…  Αλλά προδίδεται μόνος του, και μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου!!!! Τον τρόπο θα σας τον εξηγήσω αμέσως!!!

τζάμπο

Βλέπετε τη φωτογραφία, στην οποία με τόση χάρη ποζάρει ο Δήμαρχος, καμαρώνοντας για το έργο που θα γίνει;; Όλος ο χώρος που είναι στρωμένος με σκύρα,γύρω στα 2.500 τετραγωνικά μέτρα, προορίζεται για θέσεις στάθμευσης, μαζί με διαδρόμους εξυπηρέτησής τους!!! Γι’ αυτό μπαίνουν και σκύρα από κάτω, γιατί μετά θα στρωθεί αμμοχάλικο οδοστρωσίας, και στη συνέχεια ασφαλτικό!!! Ο υπόλοιπος χώρος που δεν έχει στρωθεί, και που διακρίνεται με δυσκολία στο βάθος δεξιά στη φωτογραφία, θα κατασκευαστεί μια παιδική χαρά, μια πίστα Σκειτμποαρντ κι ένα γηπεδάκι μπάσκετ. Για περισσότερα δείτε εδώ.

Αν ούτε και αυτή η εικόνα πείσει τους πιο δυσκολόπιστους, ε τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!! Αλήθεια, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που σε άλλα έργα του δήμου το πρώτο που κάνουν είναι να μας παρουσιάζουν τα σχέδια του έργου, γιατί δεν το κάνουν σε αυτό το έργο;;; Δε συμφέρει να βγουν αυτά τα σχέδια στον αέρα κύριοι δημοσιογράφοι,ε;;;;

Αν δεν το κάνετε εσείς όμως, αν δεν ενημερώσετε τον κόσμο του Ηρακλείου όπως οφείλετε να το κάνετε, θα ψάξουμε να βρούμε εμείς τα σχέδια και να τα δείξουμε στον κόσμο!!!

1 σχόλιο:

  1. Αυτή τη στιγμή η κοινωνία της πόλης είναι αιχμάλωτη σε αυτούς τους αλήτες, σε αυτή τη μαφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή