ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Αποχαιρέτησε ο Μανώλης Αλεξάκης στο Δήμο, και πάει για την Περιφέρεια!!

image Ο Μανώλης Αλεξάκης, μετά από την 4ετή θητεία του στο Δήμο Ηρακλείου ως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος, αποχαιρέτησε σήμερα τους συνεργάτες του, οδεύοντας για την Περιφέρεια Κρήτης. Τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε αν θα πάει εκεί ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης για το νομό Ηρακλείου, ή απλά ως Περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Σταύρου Αρναουτάκη. Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μανώλη Αλεξάκη, στο οποίο αφήνεται να εννοηθεί η συνέχιση της ενασχόλησής του με τα τοπικά κοινά, έχει ως εξής:

"Αγαπητοί συνεργάτες!

Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου στο Δήμο Ηρακλείου και μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη δημιουργική και παραγωγική δουλειά. Νομίζω πως μαζί θέσαμε στόχους και πετύχαμε να αναδείξουμε τη δουλειά που γίνεται στο Δήμο Ηρακλείου και να διακριθούμε σε πανελλήνιο επίπεδο. Σταθερά και αδιαπραγμάτευτα υποστήριξα και υποστηρίζω το Δημόσιο Τομέα και την εργασία με ασφάλεια και αξιοπρέπεια για όλους.
Αγαπητοί συνάδελφοι
καλή δουλειά και να είστε σίγουροι πως θα είμαστε μαζί και σε επόμενους αγώνες, προκειμένου να εξασφαλίσουμε πλήρη και μόνιμη απασχόληση όχι μόνο σε μας αλλά και στα παιδιά μας.

Με εκτίμηση
Αλεξάκης Μανόλης
Αντιδήμαρχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου