Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η..Ντόρα θα μας σώσει ( θεός φυλάξοι!!! )

kritikia_ntora Εμφάνιση…Κρητικού εθνοπατέρα πραγματοποίησε η Ντόρα Μπακογιάννη χθες στα Χανιά, σε εκδήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού « Μάχη για την Κρήτη», του υποψήφιου περιφερειάρχη Δημήτρη Γιαννουλάκη. Στράφηκε κατά της κυβέρνησης υποστηρίζοντας ότι δεν γυρίζει να δει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, αλλά και κατά της Νέας Δημοκρατίας, κατηγορώντας τον πρόεδρό της για συρρίκνωση της παράταξης και αλλαγή γνώμης.
«Σήμερα η Ελλάδα έχει μια κυβέρνηση η οποία παλινωδεί. Ένα Γιώργο Παπανδρέου που πέρυσι έλεγε ότι υπάρχουν λεφτά και φέτος λέει ότι έχει κρίση. Μια κυβέρνηση που αντιμετωπίζει πράγματι τη μεγαλύτερη μεταπολιτευτική κρίση παίρνοντας μέτρα επί δικαίων και αδίκων. Δεν κάνει καμία διαφοροποίηση. Δεν γυρίζει να δει τις πραγματικές ανάγκες. Δεν συγκρούεται με τις μεγάλες μαύρες τρύπες του προϋπολογισμού. Αφήνει ουσιαστικά ένα κόσμο στον οποίο εδώ σήμερα στον Αλικιανό θέλω να απευθυνθώ. Τον κόσμο που πίστεψε τότε και πιστεύει ακόμα και σήμερα στην Κρήτη τον Γιώργο τον Παπανδρέου και να του πω ότι είναι η ώρα να ξανασκεφτεί τις επιλογές και να στείλει ένα διαφορετικό μήνυμα, ένα μήνυμα που θα ηχήσει ως καμπάνα και στην κυβέρνηση στην Αθήνα.»
Για τον κο Σαμαρά είπε:

«Από την άλλη μεριά έχουμε ένα κύριο Σαμαρά ο οποίος αποφάσισε να κλείσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και να το μικρύνει στα όρια τα οποία εκείνος επιθυμούσε. Αρνήθηκε τη λογική της παράταξης, τη θετική άποψη της οποιασδήποτε πλειοψηφίας όπως εκείνος την έβλεπε. Θεώρησε ότι η Νέα Δημοκρατία, μια μεγάλη κάποτε παράταξη, μπορεί να γίνει σήμερα ένα μικρό κόμμα και να διαγράφει όποιον δεν του αρέσει. Διέγραψε εμένα που η Κρήτη με τίμησε με 90%, διέγραψε τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη γιατί είχε διαφορετική άποψη για τον περιφερειάρχη. Διαγράφει όποιον του λέει, όπως ο κ. Σκυλακάκης, ότι δεν μπορεί να αλλάζει γνώμη κάθε 3 μήνες για το πότε η Νέα Δημοκρατία μπορεί να μηδενίσει τα ελλείμματα. Διότι παίζει με τον πόνο του ελληνικού λαού. Εμείς φίλες και φίλοι αρνούμαστε να επενδύσουμε στην χρεοκοπία της Ελλάδας. Εμείς θα παλέψουμε για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Με πρώτη την Κρήτη. Θα παλέψουμε με όραμα, με στόχους και θα στείλουμε ένα μήνυμα από εδώ ότι όποιος υποτίμησε την Κρήτη έκανε λάθος διαχρονικά από την Κρήτη ξεκινάνε οι μεγάλες αλλαγές.»
Τέλος, η κα Μπακογιάννη εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι στις εκλογές για την ανάδειξη του αιρετού περιφερειάρχη Κρήτης, η Κρήτη θα στείλει ένα πολύ δυνατό μήνυμα….
Αποκτήσαμε αυτόνομο κράτος στην Κρήτη, με αρχηγό τη Ντόρα και δεν το ξέραμε; Πως μιλάει με τόση σιγουριά για ολόκληρη την Κρήτη; Για το χωριό του μπαμπά της μπορεί να λέει ότι θέλει… Άντε και για το νομό Χανίων, που έχει ο επίτιμος ιδιαίτερη πέραση… Αλλά όχι και να μιλάει εξ’ ονόματος της Κρήτης η κα Ντόρα… Όντως η Κρήτη πρέπει να στείλει ένα μήνυμα κυρίως στην Κυβέρνηση. Αλλά το ίδιο μήνυμα πρέπει να στείλει και στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και στην ίδια τη Ντόρα, που επί πολλά έτη αποτελεί κορυφαίο πολιτικό παράγοντα της χώρας. Δεν είναι άμοιρη ευθυνών η κα Μπακογιάννη, ούτε παρθένα στην πολιτική. ούτε μπορεί να παρουσιάζει τον εαυτό της ως “το καινούριο, το διαφορετικό” …
Ας μην είχε το μπαμπά στην Κρήτη η κα Ντόρα, όχι δε θα ξεκινούμε από την Κρήτη το νέο της κόμμα, αλλά ούτε διακοπές δε θα ερχότανε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου