ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Νέες φωτιές στην Κρήτη, σε Πλάτανο και Κεραμειά Χανίων

image Δυο νέες φωτιές εκδηλώθηκαν χθες στο νομό Χανίων, και ήρθαν να προστεθούν στις αμέτρητες που έχουν ξεσπάσει φέτος στην Κρήτη, καταστρέφοντας δασικές, αγροτικές  και χορτολιβαδικές εκτάσεις.

Λίγο μετά τις 4.30 χθες το απόγευμα ξέσπασε πυρκαγιά στον Πλάτανο Κισάμου Χανίων, και εξαπλώθηκε γρήγορα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, φτάνοντας μέχρι τα Φαλάσαρνα!!! Η πυροσβεστική Υπηρεσία, που επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά με έξι οχήματα με 19 πυροσβεστικούς υπαλλήλους, 7 μέλη του πεζοπόρου τμήματος της Πυροσβεστικής αλλά και το πυροσβεστικό ελικόπτερο, κατάφερε λίγο πριν τις 9 το βράδυ να θέσουν τη φωτιά υπό μερικό έλεγχο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των πυροσβεστών, η φωτιά έως εκείνη την ώρα είχε αποτεφρώσει συνολικά 80 στρέμματα: 40 δασικής και 40 γεωργικής έκτασης.

Μικρότερη ήταν η φωτιά που εκδηλώθηκε  στις περιοχές Θυμιά και Σπηλιάρια των Κεραμειών Χανίων. Στις 9 το βράδυ είχε τεθεί και αυτή υπό μερικό έλεγχο αφού είχε προλάβει να κάψει πέντε στρέμματα γεωργικής και δύο δασικής έκτασης.

Άντε να αρχίσουν οι βροχές στην Κρήτη, μήπως γλυτώσουμε από τον πύρινο αυτό εφιάλτη (για φέτος τουλάχιστον)!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου