ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Η λίστα των παιδόφιλων που…ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ!!!

Πρόσωπα υπεράνω υποψίας, καθηγητές, γυμναστές, φοιτητές, δικηγόροι, μηχανικοί, υπάλληλοι της ΕΡΤ βρίσκονται στη λίστα με τους κατηγορούμενους σε κύκλωμα παιδεραστίας. Τα ονόματα δημοσιοποιήθηκαν από τον εισαγγελέα μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος.

Από αυτό εδώ το ιστολόγιο , έχουμε δείξει επανειλημμένα ότι έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν παιδιά, και πολύ περισσότερο σε θέματα κακοποίησης παιδιών με οποιοδήποτε τρόπο. Δε θα μπούμε όμως σε αυτό το παιχνίδι της “επισκεψιμότητας”  κρεμώντας  (μεταφορικά και κυριολεκτικά) τα ονόματά τους σε κοινή θέα.  Δε θα μπούμε στη διαδικασία αυτή, όσο αποτρόπαια κι αν είναι η πράξη της παιδεραστίας, από τη στιγμή που δεν υπάρχει καταδίκη, έστω κι αν αυτό προβλέπεται πλέον και από το νόμο.

Αυτό που κάνουμε, είναι συνεχώς να καταδικάζουμε παρόμοιες ενέργειες κακοποίησης παιδιών, και να αναδεικνύουμε τρόπους προστασίας των παιδιών μας από τέτοιου είδους “ανθρώπους”…

3 σχόλια:

  1. Εύγε! Επιτέλους λίγη σοβαρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η σιωπή είναι συνενοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνω και επαυξανω ειμαι σιγουρη οτι ο συγγραφευς του αρθρου διαβασε εξονυχιστικα τη λιστα αυτη αλλα για να θεωρηθει 'πολιτισμενος' αποφασισε να την αποκρυψει απο τοσους Ελληνες γονεις ενω κοτζαμ εισαγγελεας τα δημοσιοποιησε. τι εννοει ο συγγραφευς δηλαδη οτι κακως επραξε ο εισαγγελεας κι εγω δεν επαναλαμβανω το λαθος του? αυτο δεν ειναι ουτε δημοσιογραφια ουτε εποαγγελματισμος ουτε πολιτισμος. τα ονοματα των εγκληματιων και δολοφονων πως τα βγαζετε ανετα στη φορα? αυτοι δηλ ειναι καλυτεροι κι αξιζουν ειδικη μεταχειριση? ουαι υμιν κ ημιν! που φτασαμε! να καλυπτουμε τα ονοματα των κλεπτων της αθωοτητας των παιδιων μας! ζητω στο κρατος αδικου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή