ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Προκαταρκτική εξέταση για τον κοινόχρηστο χώρο στο Τζάμπο

Για άλλη μια φορά ο εισαγγελέας Ηρακλείου δείχνει ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά τη δουλειά του. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να ασχοληθεί και με το θέμα που εμείς φέραμε στο φως της δημοσιότητας: τον κοινόχρηστο χώρο του Τζάμπο, που έχει μετατραπεί σε πάρκινγκ.


Ο κος Μαρκάκης έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση, μετά φυσικά και από τον ξεσηκωμό της τοπική κοινωνίας.Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία κατάθεσης μαρτύρων στην πταισματοδίκη Ηρακλείου που χειρίζεται την υπόθεση. Ο δήμος Ηρακλείου βέβαια επιμένει στο παραμύθι ότι πρόκειται για αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά ένα γήπεδο μπάσκετ, μια πίστα σκειτμπορντ και ένας διάδρομος για ποδήλατα (που προστέθηκε μετά για να ρίξει στάχτη στα μάτια μας) σε ένα χώρο 4.700 τ.μ. σαφώς και δε στοιχειοθετούν αθλητικές εγκαταστάσεις.
Ας ελπίσουμε να εξεταστεί το θέμα όπως πρέπει, και να αποδοθεί τελικά στους Ηρακλειώτες ο χώρος όπως πρέπει να είναι. Και ας βάλει τα χρήματα για τις όποιες αλλαγές ο δήμος, μα τόσα εκατομμύρια φεύγουν κάθε χρόνο στα έργα. Ας πάει κι ένα ποσό για τα παιδιά.
Όσο για τις συγκρούσεις με τα συμφέροντα που λέει και ξαναλέει ο δήμαρχος, επειδή ρυμοτόμησε το κτήριο όπως προβλεπόταν στο εγκεκριμένο σχέδιο πόλης, απλά εφάρμοσε τη νομοθεσία και τίποτα παραπάνω. ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. 

2 σχόλια:

  1. Τώρα που έφυγε ο Μαμουλάκης για Μαλεβύζι δεν πρόκειται να δούμε τίποτα άλλο στο Ηράκλειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή