ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Αναγνώστης: Η δολοφονία του (δρόμου) Ούλωφ Πάλμε...

Αντιγραφή από http://el.wikipedia.org σχετικά με τον Ούλωφ Πάλμε...

“Ο Σβεν Ούλωφ Γιοαχίμ Πάλμε (Sven Olof Joachim Palme, 30 Ιανουαρίου 1927 – 28 Φεβρουαρίου 1986) ήταν ένας Σουηδός πολιτικός. Υπήρξε ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος από το 1969 έως το 1986 και Πρωθυπουργός της Σουηδίας μαζί με ένα Ιδιωτικό Κυβερνητικό Συμβούλιο από τον Οκτώβριο του 1969 ως τον Οκτώβριο του 1976 και μαζί με Υπουργική Κυβέρνηση από τον Οκτώβριο του 1982. Ο Πάλμε δολοφονήθηκε το 1986 και στη θέση του τον διαδέχτηκε ο Ίνγκβαρ Κάρλσσον...”

Απόσπασμα από τη ζωή μας ...:

palme

Ο δρόμος Ούλωφ Πάλμε είναι ένας δρόμος ... πολεμικού τύπου... Πρέπει να ελίσσεσαι συνέχεια μην τυχόν και πέσεις σε κάποια από τις πάμπολλες θανατηφόρες λακκούβες που έχει. Δεν την ανεβαίνω συχνά όλη ... αλλά αρκετά συχνά μέχρι κάποιο γνωστό S/M για να κάνω τα ψώνια της οικογένειας. Πριν αρχίσουν οι βροχές, παρακαλούσες να βρέξει λίγο για να μη νιώθεις σαν σε έρημο από τα χώματα που έτρωγες στα μούτρα σου με το παραμικρό φύσημα του αέρα μιας και λόγω έργων (που δεν τελειώνουν ποτέ νωρίς) έστεκαν από εδώ και από εκεί στα πλαϊνά του δρόμου... Όταν ήρθαν οι βροχές, γλιτώσαμε από τα ραπίσματα των χωμάτων αλλά ο δρόμος άρχισε να ... μαδάει ... (οι λακκούβες γεμίζουν με νερό και καμουφλάρονται άψογα) και τώρα έχουμε γίνει εξπέρ στους ελιγμούς. Ούτε στο στρατό δεν έμαθα να ελίσσομαι τόσο καλά από τα πυρά. Η γυναίκα μου με παρακαλάει να την παίρνω για ψώνια όταν πάω στο S/M. "Ρε γυναίκα είσαι τρελή ... θα το ρίξεις το παιδί..." της λέω, έγκυος γαρ! Φαντάσου όσους αναγκαστικά πρέπει να τη διασχίσουν όλη μέχρι πάνω ψηλά... και μάλιστα με μηχανάκι. Πέντε φορές πήγαινε - έλα, αλλαγή αμορτισέρ και επίσκεψη στον ορθοπεδικό και στο φυσιοθεραπευτή για τη μέση σου.

Έπρεπε πρόσφατα να πάω σε ένα φίλο στις Βασιλιές για να του φτιάξω τον Η/Υ του. Ευτυχώς που πήρα το αυτοκίνητο... αντέχει περισσότερο από το μηχανάκι μου και προστατεύει περισσότερο τα κοκαλάκια μου. Μήπως πρέπει να προσφέρουμε ένα σπίτι εκεί ψηλά, οικιοθελώς σε κάποιον υπεύθυνο για να ... καταλάβει τι τραβάνε κάποιοι 2-3 φορές την ημέρα μπας και στρώσει η κατάσταση (και ο δρόμος μαζί)!

Υ.Γ. Τα βουλκανιζατέρ και τα συνεργεία αυτοκινήτων - μοτοσικλετών Ηρακλείου προσφέρουν έκπτωση 25% σε όσους διαμένουν στην οδό Ούλωφ Πάλμε από το ύψος του Κρητικού Φούρνου και μετά. Απαραίτητο το πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας... Μεταξύ σοβαρού και αστείου!!!

Αναγνώστης

2 σχόλια:

  1. Φίλε αναγνώστη, έχεις απόλυτο δίκιο, είναι χάλια η κατάσταση... Όμως έχω πληροφόρηση ότι πιθανότατα και εντός του μήνα να ξεκινήσει το έργο της ανάπλασης της οδού, οπότε τα προβλήματα μέχρι το όριο του σχεδίου πόλης θα λυθούν. Δυστυχώς όμως από εκεί και πάνω, μέχρι και τις Βασιλιές, δεν προβλέπεται να βελτιωθεί η κατάσταση, αν κα ιέχουν ξεσηκωθεί όλες οι Βασιλιές απ' ότι ακούω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως οι πληροφορίες σου να είναι σωστές για την ανάπλαση της οδού. Έχω όμως κι εγώ πληροφορίες, ότι αμέσως μετά το στρώσιμο του δρόμου θα ξεκινήσουν σκαψίματα Δ.Ε.Η και Ο.Τ.Ε., οπότε...

    Ντραμπάκουλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή