ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Που μένουν οι κινέζοι,οέο;;;

image Με απόλυτη επιτυχία γράφει ο τύπος, και πιθανότατα έτσι είναι κιόλας, στέφθηκε η επιχείρηση μεταφοράς κινέζων υπηκόων από τη Λιβύη στην Κρήτη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ξενοδόχων του νομού Ηρακλείου, κ. Μυλωνάκη, με το που παρουσιάστηκε η ανάγκη μετακίνησης των Κινέζων, άμεσα έγινε μία έρευνα κι εξασφαλίστηκαν 6.000 κλίνες, σε 11 ξενοδοχειακά καταλύματα της Αμμουδάρας, των Γουβών, της Σταλίδας και των Μαλίων.

Όλα καλά λοιπόν, και συγχαρητήρια για την ταχύτητα με την οποία ανταποκρίθηκε και το Ελληνικό κράτος, αλλά και οι τοπικοί παράγοντες . Μάλιστα, εξαιτίας αυτού, ενδιαφέρονται για το ίδιο πράγμα και από τη Μεγάλη Βρετανία, και όλοι μιλούν για μια ανέλπιστη οικονομική ευκαιρία για την Κρήτη, που θα βρεθεί να νοικιάζει περίπου 60.000 κλίνες σε μια νεκρή τουριστικά περίοδο.

Παρόλα αυτά όμως, δεν είδα πουθενά να εξηγούν ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ που φιλοξενούν ή θα φιλοξενήσουν τους Κινέζους , τους Βρετανούς, ή όποιους άλλους χρειαστεί. Ευτυχώς τουλάχιστον η εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” δημοσιεύει τα ονόματα των ξενοδοχείων, τα οποία είναι: το Apolonia, το Marilena Beach, το Γούβες Park, το Cactus, το Star Beach, το Σειρήνες, το Sergios και το Mediterraneo.

Δώστε μας λοιπόν περισσότερες πληροφορίες κύριοι, γιατί υπάρχουν και πολλοί άλλοι ξενοδόχοι που βρίσκονται σε κακή οικονομική κατάσταση, και θα χρειάζονταν μία ανάσα μες στο χειμώνα. Να μην αναγκαστούν να διώξουν κι άλλο κόσμο.

6 σχόλια:

  1. Aς μη μάθετε καλύτερα το πως έγινε η επιλογή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νικος ο αλικαρνασσευς25 Φεβρουαρίου 2011 στις 7:01 μ.μ.

    παντα θα βρουμε κατι να κατηγορησομε, παντα κοιταζομε τι κρυβεται πισω απο τη κουρτινα.ελεος πια,ειπαν οτι τους θελουν μαζεμενους για ασφαλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ (αν και εγώ έκανα το προηγούμενο σχόλιο).
    Δεν έπρεπε να γίνει δα και διαγωνισμός του δημοσίου για την φιλοξενία και τη μεταφορά. Απλώς σε τέτοιου είδους θέματα την πληροφόρηση τη διοχετεύουν λίγοι σε ακόμη λιγότερους.
    Δεν κατηγορώ το πως έγινε (αν και τώρα που το ξαναδιαβάζω αυτή την εντύπωση έδωσα) από τη στιγμή που σωματεία λεωφορειούχων και ξενοδόχων δεν έχουν ενεργότερο ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νίκο, αν διάβασες, ζητάω απλώς ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Να μας πουν με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή. Είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν μόνο αυτά τα 11 ξενοδοχεία έτοιμα, αλλά και πολλά άλλα. Με κάποιο τρόπο λοιπόν αποφάσισαν, και αυτό ψάχνω να μάθω. Δεν είμαι λάτρης της ταινίας "θεωρίες συνομοσίας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα Δευτέρα πρωί πάντως που περνούσα από Θερίσσου είδα πάρα πολλούς Κινέζους να βγαίνουν από το ξενοδοχείο Castello και να επιβιβάζονται σε λεωφορείο που ήταν σταθμευμένο έξω από το στάδιο Ελευθερίας, οπότε μάλλον πως είναι τελικά περισσότερα τα ξενοδοχεία που φιλοξένησαν τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πλέον έχουν αυξηθεί τα ξενοδοχεία, αφού ο κόσμος που έχει φτάσει είναι πάρα πολύς. Αλλά παρ' όλα αυτά δεν είδα πουθενά μια εξήγηση για το πως γίνεται η επιλογή...anyway, αφού δεν παραπονιούνται οι ίδιοι οι ξενοδόχοι, ίσως τα πράγματα να έχουν γίνει και σωστά, με διαφάνεια και αξιοκρατία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή