ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Επικίνδυνο σημείο με ελλιπή σήμανση η ράμπα της παραλιακής προς Ν.Αλικαρνασσό.

Πολλά έχουν γραφτεί για την ποιότητα κατασκευής της ράμπας προς Ν. Αλικαρνασσό στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου. Να μην τα αναφέρω ξανά. Θα ασχοληθώ όμως με το θέμα της ασφάλειας των διερχομένων σε αυτή οχημάτων.

DSC03143Όσοι κατευθύνονται από το Ηράκλειο προς τη Ν. Αλικαρνασσό, αντικρίζουν την εικόνα που βλέπετε δίπλα. Ανηφορίζοντας τη ράμπα, και εκεί που ο δρόμος έχει δύο λωρίδες κυκλοφορίας, ξαφνικά αλλάζει διατομή, και οι δύο λωρίδες γίνονται μία. Και μάλιστα, η μετάβαση αυτή γίνεται σε ένα σημείο που η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη!

Στο σημείο αυτό λοιπόν, δεν υπάρχει ούτε η πινακίδα που σε πληροφορεί ότι μεταβαίνεις από δύο λωρίδες κυκλοφορίας σε μία, αλλά ούτε και η σωστή οριζόντια σήμανση, δηλαδή η διαγράμμιση που θα σε βοηθούσε να αλλάξεις έγκαιρα λωρίδα.

Κάνοντας μια προσπάθεια με τα μέσα που διαθέτω, και μην έχοντας γνώσεις επεξεργασίας φωτογραφιών, σας δείχνω πως περίπου θα έπρεπε να είναι η οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση σε εκείνο το σημείο.

ramba2

Ας το δουν λοιπόν ΑΜΕΣΑ το θέμα αυτό οι αρμόδιοι του ΟΛΗ, που έκαναν τη λανθασμένη σήμανση σε εκείνο το σημείο, και να τη διορθώσουν , πριν γίνει ΚΑΙ σε αυτό το σημείο της παραλιακής κανένα ατύχημα.

2 σχόλια:

  1. H προχειρότητα στο μεγαλείο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που το σημειώνεις. Ωστόσο αυτό είναι ένα από τα πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Κρήτης που έχει τέτοια ελλειπή σήμανση. 'Ισως φοβούνται μη μας μπερδέψουν οι πολλές γραμμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή