ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Μήπως αναγνωρίζετε αυτό το δρόμο-παγίδα κε Αρναουτάκη;

Διαβάζω στο διαδίκτυο ότι ο Περιφερειάρχης Κρήτης κος Αρναουτάκης, με αφορμή τα θανατηφόρα δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί της τελευταίες ημέρες, συγκάλεσε χθες σύσκεψη με τους προϊσταμένους των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας και την εκπρόσωπο της Διαχειριστικής Αρχής του ΕΣΠΑ, με αποκλειστικό θέμα την οδική ασφάλεια στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κρήτης.

Μάλιστα, ο κ. Αρναουτάκης ζήτησε  να γίνει μια καταγραφή και να του δοθούν άμεσα τα στοιχεία σε σχέση με τα επικίνδυνα σημεία και τις ανάγκες που προκύπτουν από τις ελλείψεις στη σήμανση τους και τις κακοτεχνίες στην κατασκευή των δρόμων, ώστε να προωθηθούν με στόχο τη χρηματοδότησή τους μέσα από το ΕΣΠΑ.

Μιας και ψάχνετε επικίνδυνα σημεία στο οδικό δίκτυο της Κρήτης κε Αρναουτάκη, να σας δώσω κι εγώ ένα, από το οποίο έτυχε να περάσω ξανά σήμερα. Μάλιστα, απ’ ότι γνωρίζω, και απ’ ότι μπορώ να δω από τις κατεστραμμένες μπάρες ασφαλείας, έχουν γίνει πολλές φορές εκεί ατυχήματα. Δείτε σας παρακαλώ προσεκτικά την παρακάτω φωτογραφία:

arxanes1

Μήπως σας θυμίζει κάτι αυτός ο δρόμος; Αν όχι, να σας παρουσιάσω άλλη μια φωτογραφία, μερικά μέτρα παραπάνω από το σημείο αυτό:

arxanes2

Τώρα; Μήπως αναγνωρίζετε στο δρόμο αυτό κε Αρναουτάκη;

ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΧΟΥΔΕΤΣΙ-ΠΥΡΓΟΣ” , ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΑΡΧΑΝΩΝ!!!

Μάλιστα κε Περιφερειάρχη, είναι ακριβώς έξω από την πόλη από την οποία κατάγεστε και ζείτε! Βέβαια δε σας αδικώ αν δεν αναγνωρίσατε τα δύο αυτά σημεία. Μπορεί να νομίσατε ότι είναι τμήματα κάποιου χειμάρρου ή ποταμιού!! Κι όμως, είναι τμήματα ενός έργου που έχει κατασκευαστεί πριν μόλις 4 χρόνια από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου. Ειδικά το πρώτο, η άκρως επικίνδυνη αυτή στροφή , έχει “προκαλέσει” πάρα πολλά ατυχήματα μέχρι σήμερα!

Είναι απαράδεκτο να γίνονται τέτοια έργα, και να μην υπάρχει μέριμνα για την απορροή των ομβρίων!!  ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ;

Σημειώστε λοιπόν και αυτό το τμήμα κε Αρναουτάκη ως ΔΡΟΜΟ –ΠΑΓΙΔΑ, και φροντίστε να το δουν οι δικές σας υπηρεσίες οι οποίες είναι αρμόδιες πλέον για το επαρχιακό οδικό δίκτυο. Γιατί από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα θύματα στο συγκεκριμένο σημείο. Αλλά η τύχη δε θα είναι πάντα με το μέρος μας, γι’ αυτό καλό είναι να σταματήσουμε να την προκαλούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου