ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Επιμένει ο εισαγγελέας για τα παράνομα δημοτικά πάρκινγκ

image Δε φαίνεται να το βάζει κάτω ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Ηρακλείου κος Μαρκάκης στο θέμα των παράνομων δημοτικών πάρκινγκ στο Ηράκλειο που λειτουργούν από τη ΔΕΠΤΑΗ. 

Μετά την απόφαση της (πρώην) Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου για τη σφράγιση ΟΛΩΝ των δημοτικών πάρκινγκ του δήμου Ηρακλείου (πλην του κλειστού στην παλιά λαχαναγορά), και την απόρριψη από την Περιφέρεια Κρήτης της προσφυγής της ΔΕΠΤΑΗ, τα πάρκινγκ θα έπρεπε να είχαν σφραγιστεί και να μη λειτουργούν. Αντιθέτως όμως, συνεχίζουν να δέχονται κόσμο, και μάλιστα με αλμυρό αντίτιμο, αφού σε κάποια το εισιτήριο φτάνει τα 4 ευρώ, ενώ στα περισσότερα είναι 3,5 ευρώ.

Αυτή η άρνηση της ΔΕΠΤΑΗ να εφαρμόσει τις αποφάσεις έχει όπως όλα δείχνουν ενοχλήσει τον κο Μαρκάκη, ο οποίος στη χτεσινή συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΔΕΠΤΑΗ κο Παρασύρη του επεσήμανε ότι Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ, ενώ του ανακοίνωσε ότι θα διατάξει και επείγουσα προκαταρκτική εξέταση (που θα ολοκληρωθεί σε 2 εβδομάδες) προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι από τους εμπλεκόμενους κατά παράβαση καθήκοντος δεν εκτελούν τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων!!

Σωστός ο εισαγγελέας!! Είναι δυνατόν να κάνει η ΔΕΠΤΑΗ ότι γουστάρει; Αυτό το παράδειγμα δίνει στους ιδιώτες επιχειρηματίες, ότι μπορούν να αγνοούν επιδεκτικά αποφάσεις των οργάνων της πολιτείας, και να λειτουργούν παράνομα; Θέλει λέει να κινηθεί νομικά!! Ας το κάνει, αφού κλείσει τα παράνομα πάρκινγκ! Έχει κάθε δικαίωμα! Όμως δεν έχει κανένα δικαίωμα να μην υπακούει στους νόμους του κράτους και στις διαταγές του εισαγγελέα.

Κατεβείτε από το καλάμι που έχετε ανέβει εκεί στο δήμο! Μπορεί να πήρατε 72%, αλλά δεν είσαστε ανεξάρτητο κράτος !! Τους φουκαράδες με τις καντίνες στο πανεπιστημιακό τους κλείσατε παραμονές Χριστουγέννων, αλλά τα πάρκινγκ σας τα κρατάτε ανοιχτά με το ζόρι!

Κε εισαγγελέα, μήπως να προχωρούσατε σε καμία σύλληψη για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης;

5 σχόλια:

  1. Να ξαναρωτήσω κάτι; Εάν κάποιος αρνηθεί να πληρώσει, τι κυρώσεις έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαρτάται τι δεν πληρώνει... Ο Βοσκόπουλος π.χ. έφαγε 3 χρόνια με αναστολή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πνευματώδες... Αν κάποιος αρνηθεί να πληρώσει το αντίτιμο για το παρκάρισμα στα παράνομα πάρκινγκ του Δήμου Ηρακλείου, λοιπόν, τι κυρώσεις έχει;
    Εντάξει; Αρκετά σαφές τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και να προσθέσω κι εγώ στα παραπάνω σχόλια, αν όλοι αυτοί που πλήρωσαν τόσο καιρό που έχει βγει η απόφαση, ζητήσουν τα λεφτά τους πίσω, τι θα γίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή