ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ντροπή σας άπληστοι!!!

image Όχι απλά πρόκληση όπως γράφεται – ευτυχώς – ευρέως στον τύπο θα χαρακτηρίσω τις αιτήσεις που έχουν καταθέσει στο Ελεγκτικό Συνέδριο 850 συνταξιούχοι βουλευτές, διεκδικώντας περίπου 250.000 ευρώ ο καθένας αναδρομικά, αλλά ΑΙΣΧΟΣ, ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΙΑ!!!

Δε φτάνει που – κάποιοι από αυτούς – έφαγαν  όσα έφαγαν από το Ελληνικό κράτος, δε φτάνει που με τη διακυβέρνησή τους το κράτος χρεοκόπησε και την πληρώνει τώρα ο πολίτης, ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ!

Και πότε παρακαλώ; Την ίδια χρονική στιγμή που το εισόδημα και οι αποδοχές όλων των εργαζομένων έχουν μειωθεί γύρω στο 20%, που η αγοραστική μας δύναμη έχει επιστρέψει σε επίπεδα του 2003 (σύμφωνα με την Τ.τ.Ε), που η ανεργία πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς το 20%, και τα ασφαλιστικά ταμεία κινδυνεύουν με κατάρρευση!!!

Εδώ ο κόσμος χάνεται, άνθρωποι ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ πνιγμένοι από οικονομικά προβλήματα, και οι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ διεκδικούν από το κράτος περίπου 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

Μάλιστα, η κυρία Φλωρεντία Καλδή, αντιπρόεδρος του Β' Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου,  που έφερε χθες το θέμα στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής,  ζήτησε να γίνει νομοθετική ρύθμιση για να λυθεί το θέμα!! Αν γίνει και αυτό, τότε το σκάνδαλο θα είναι πολύ μεγάλο!!! Και αυτό, γιατί την ίδια στιγμή η κυβέρνηση έχει αναγκάσει χιλιάδες υπαλλήλους να πηγαίνουν δικαστικά για να διεκδικούν επιδόματα των 176 ευρώ, αρνούμενη να λύσει το πρόβλημα με νομοθετική ρύθμιση, επειδή ακριβώς θα τιναχτεί στον αέρα ο προϋπολογισμός!  

Για τους τωρινούς βουλευτές βέβαια, ο Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, όπως υπενθύμισε και κατά την επίμαχη συνεδρίαση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης - έχει δεσμευτεί εκ μέρους όλων των μελών της Βουλής,  ότι δεν πρόκειται να ζητήσουν οποιαδήποτε αύξηση. Προς τιμήν τους βέβαια, που σκέφτηκαν να συμμετάσχουν και αυτοί οικονομικά στην προσπάθεια που κάνει η χώρα μας, όπως όλος ο απλός κόσμος. Όμως, να το δούμε και όταν γίνουν και αυτοί συνταξιούχοι… Γιατί, τότε, τους έχω ικανούς να επικαλεστούν ακόμα και … γεροντική άνοια, και ότι δεν θυμούνται να υποσχέθηκαν ποτέ τέτοιο πράγμα, προκειμένου να διεκδικήσουν και αυτοί επιπλέον αποδοχές!!!

1 σχόλιο:

  1. Φίλε Αντίπαλε, εγώ θα πω ένα πράγμα, που το λέω συχνά τελευταία. Τρία πράγματα μάλλον...

    Πίσσα,
    πούπουλα
    και μετά σχοινί!!!

    Διαφορετικά μην περιμένουμε να δούμε αλλαγές σε αυτή τη χώρα! Λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλά έτσι είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή