ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Η αυτοκτονία της ημέρας στα Καμίνια Ηρακλείου

Έτσι όπως πάμε, θα γίνει στήλη στα δελτία ειδήσεων με τίτλο  “Η αυτοκτονία της ημέρας”, αφού κάθε μέρα και ένας άνθρωπος δίνει τέρμα στη ζωή του! Σήμερα, ένας άνδρας 50-55 ετών αυτοκτόνησε στα Καμίνια, σε σπίτι επί της οδού Ελευθέρνης.

Όπως γράφει το cretalive, ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος με καλώδιο από το ίδιο του το παιδί, το οποίο βγήκε στο δρόμο ουρλιάζοντας. Οι κάτοικοι της περιοχής που το άκουσαν, κάλεσαν την αστυνομία, αλλά όταν οι άνδρες της έφτασαν στο σπίτι, ήταν ήδη νεκρός.

Δεν ξέρω πραγματικά που θα πάει αυτή η κατάσταση. Φαίνεται πως έχει πέσει επιδημία αυτοκτονιών. Και ίσως αυτοί οι άνθρωποι που είναι απελπισμένοι να παίρνουν θάρρος από τις προηγούμενες περιπτώσεις, και να δίνουν και αυτοί τέλος στη ζωή τους για να γλυτώσουν από τα προβλήματά τους.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι, και να γλυτώσουν αυτοί, δημιουργούν μεγαλύτερα και ίσως αξεπέραστα προβλήματα στους οικείους τους. Πως μπορεί τώρα αυτό το αγοράκι, που αντίκρισε τον πατέρα του να κρέμεται από ένα καλώδιο, να έχει μια φυσιολογική ζωή; Να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα που η συγκεκριμένη σκηνή σίγουρα θα του δημιουργήσει;

Χρειάζεται δύναμη για να παλέψεις με τα καθημερινά σου προβλήματα. Όμως από τα παιδιά μας και την οικογένειά μας πρέπει να αντλούμε δύναμη να τα αντιμετωπίσουμε, και όχι να τους τα παραδίδουμε μεγεθυμένα, βάζοντας τέλος στη ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου