ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Δύσκολος καιρός για…. δημάρχους!

image

Μετά την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο προσωπικό αυτοκίνητο του δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, άλλη μια ενέργεια  που εκλαμβάνεται ως “προσπάθεια εκφοβισμού” σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα. Ο δήμαρχος Μινώα-Πεδιάδος κος Ζαχαρίας  Καλογεράκης βρήκε από ένα σκισμένο με μαχαίρι λάστιχο σε καθένα από τα 3 αυτοκίνητά του (2 προσωπικά και ένα υπηρεσιακό). Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα μόλις δύο ημέρες μετά τον εμπρησμό του μηχανήματος που εκτελούσε εργασίες διάνοιξης στον ίδιο δήμο.

Όπως ήταν φυσικό, ο κος Καλογεράκης κατήγγειλε το γεγονός στις αρχές, και περίπου στο ίδιο μήκος κύματος με τον κο Κουράκη δήλωσε ότι όχι μόνο δεν κατάφεραν να τον εκφοβίσουν, αλλά θα προχωρήσει ακόμα περισσότερο στην υλοποίηση του προγράμματός του στο δήμο. Και αυτός, όπως και ο δήμαρχος Ηρακλείου, είπε ότι δε δέχονταν απειλές, και άφησε να εννοηθεί ότι η ενέργεια αυτή εμπλέκεται με τα καθήκοντά του στο δήμο.

Φαίνεται πως οι δήμαρχοι στην Κρήτη, πέρα από τα πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την έλλειψη προσωπικού σε καίριες για τη λειτουργία των δήμων τους θέσεις, και την εφαρμογή μνημονίου μεταξύ αυτών και της κυβέρνησης για τη μείωση των ελλειμμάτων τους,  θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και μια μερίδα δημοτών που – κατά τα λεγόμενα των δύο δημάρχων πάντα – επιλέγουν μη δημοκρατικές μεθόδους για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στις πολιτικές τους.

Δύσκολος καιρός για δημάρχους τελικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου