ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Σε λαϊκό ήρωα μετέτρεψε το δημοσιογράφο η Σχοιναράκη !

Η σύμβουλος του πρωθυπουργού και πρώην νομάρχης Ηρακλείου κα Σχοιναράκη έκανε αγωγή κατά του δημοσιογράφου Αλέκου Ανδρικάκη, για σχόλια και like που έκανε στο facebook!

Δεν ξέρω αν το γεγονός αυτό εντάσσεται στη γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης που θέλει να φιμώσει κάθε αδέσμευτο λόγο και διαφορετικό είδος ενημέρωσης από το κατ΄αυτήν πρέπον. Θα μπορούσε, αφού και έχει ήδη συστήσει επιτροπή που επεξεργάζεται σχέδιο νόμου για τα blogs, αλλά και ο αντιπρόεδρός της κος Πάγκαλος έχει καταθέσει αγωγή κατά φοιτητή για 1.000.000 ευρώ για δημοσίευμα στο blog του.

Το να κερδίσει η κα Σχοιναράκη την αγωγή και τα 100.000 ευρώ που ζητάει, το βλέπω λιγάκι δύσκολο. Αυτό όμως που σίγουρα έχει ήδη καταφέρει είναι να μετατρέψει σε λαϊκό ήρωα το συγκεκριμένο δημοσιογράφο! Από το πρωί που δημοσιεύτηκε το θέμα, ο “τοίχος” του Αλέκου Ανδρικάκη στο facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα συμπαράστασης και νέα αιτήματα φιλίας!  

andrikakis

Όλα δε τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και τα blogs σε πανελλαδικό επίπεδο έχουν δημοσιεύσει την είδηση, με αρνητικό για την κα Σχοιναράκη τρόπο και σχολιασμό!

Ταυτόχρονα, κατάφερε να στρέψει εναντίον της ακόμα και όσους μέχρι σήμερα παρέμεναν ουδέτεροι, όσον αφορά στην αποδοχή της θέσης συμβούλου του πρωθυπουργού λίγες εβδομάδες μετά το διορισμό της  !

Δεν το μελέτησε καλά το πράγμα η κα Σχοιναράκη. Με την αγωγή της κατάφερε να πετύχει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που σκόπευε! Φαίνεται πως … οι σύμβουλοι της κας συμβούλου δεν τη συμβούλεψαν και τόσο καλά!!!

Θα κλείσω την ανάρτηση με ένα post από τον τοίχο του Αλέκου Ανδρικάκη για το θέμα, το οποίο μέχρι στιγμής έχει 56 likes και 13 σχόλια (θα πολλαπλασιαστούν σε πολύ λίγο χρόνο, είμαι σίγουρος) :

image

Υ.Γ.: Εδώ δολοφονήσανε το Γκιόλια και δεν φιμωθήκαμε…. Μήπως στοχεύεις λίγο ψηλά κα Σχοιναράκη;

1 σχόλιο:

  1. ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ??? ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ???

    ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ , ΔΗΛΑΔΗ???

    ΜΗΠΩΣ ΜΑΝΑΤΖΑΡΙΣΜΑ ???

    ΓΡΑΨΤΕ ΡΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ

    ΜΑΛΑΚΙΕΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή