ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Όταν εμείς πληρώνουμε χαράτσια , το κράτος πληρώνει…αποζημιώσεις σε εργολάβους!

Την ίδια στιγμή που ο Έλληνας πολίτης καλείται να πληρώσει τον ένα φόρο μετά τον άλλο, τη μία αύξηση μετά την άλλη σε καύσιμα και ηλεκτρικό ρεύμα, που έχει μειωθεί ο μισθός και η σύνταξή του κατά 40%, που έχει χάσει τη δουλειά του, που οι εργασιακές σχέσεις έχουν έλαστικοποιηθεί και οι συλλογικές συμβάσεις τείνουν να καταργηθούν,  το Ελληνικό κράτος πληρώνει αποζημιώσεις σε εργολάβους επειδή… δεν μπόρεσε να προχωρήσει έγκαιρα απαλλοτριώσεις για να κατασκευαστούν έργα, για τα οποία έχει ήδη υπογράψει συμβάσεις!

Η εταιρία “Ολυμπία Οδός Α.Ε.” που κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα, και εισπράττει διόδια για ένα ημιτελή δρόμο, λαμβάνει και από το Υπουργείο Υποδομών ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΥΨΟΥΣ 91 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ λόγω καθυστέρησης της έναρξης παραχώρησης ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!

Παρακάτω βλέπετε την 3η εντολή πληρωμής για αποζημιώσεις ποσού 27.335.700 ευρώ,που αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” στις 28-12-2011. Έχουν ήδη πληρωθεί άλλες δύο εντολές ύψους  22.779.750 ευρώ η πρώτη και 13.667.850 ευρώ η δεύτερη, ενώ απομένουν ακόμα 27.335.700 ευρώ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ!

image

Να που πάνε τα χρήματα του ελληνικού λάου! Να ποιες είναι οι σπατάλες του δημοσίου, και όχι οι μισθοί των υπαλλήλων και οι συντάξεις των γερόντων! Μόνο από ένα έργο αν ήταν σωστοί και έτρεχαν τις διαδικασίες για να γίνουν οι απαλλοτριώσεις, δε θα χρειαζόταν να μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις!

Αλλά τέτοια κάνουν, και μετά λένε ότι δεν πιάνουν τους στόχους και ότι δε μειώθηκε αρκετά το έλλειμμα! Και μας εκβιάζουν με έξοδο από το ευρώ, ή νέα μέτρα! Πόσο απατεώνες είναι τελικά;;;

Υ.Γ.: Λεφτά υπάρχουν τελικά! Αλλά μόνο για τους Μεγαλοεργολάβους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου