Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Ανεπιθύμητος ο Φούχτελ για τους Πολίτες Κατά του Χρέους!

Λέμε όχι στην Υποτέλεια - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Χερσονήσου

image Οι Πολίτες κατά του Χρέους, δηλώνουμε την έκπληξη και την αγανάκτησή μας μετά την κίνηση του δημάρχου Χερσονήσου Ζαχαρία Δοξαστάκη να ζητήσει «τεχνική βοήθεια» από τον γερμανό τοποτηρητή της Μέρκελ στην Ελλάδα Χάνς Γιόαχιμ Φούχτελ.

Ο δήμαρχος με την επιστολή του ανοίγει εν γνώσει του την κερκόπορτα των «επενδύσεων» στις γερμανικές εταιρίες που έρχονται να κατασπαράξουν το κρητικό τοπίο με άξιο εκπρόσωπό τους τον κ. Φούχτελ.

Ο δήμαρχος παραγκωνίζει όλο το ελληνικό επιστημονικό προσωπικό και ζητά γερμανική «βοήθεια» για να υλοποιήσει μελέτες, να εξασφαλίσει επιδοτήσεις και χρηματοδοτήσεις. Με το αζημίωτο όμως για αυτούς…

Γερμανικά συμφέροντα βρίσκονται πίσω από τα σχέδια για τεράστιες εγκαταστάσεις Αιολικών και Φωτοβολταϊκών Πάρκων, από την πρόταση για εργοστάσιο καύσης απορριμμάτων στην Κρήτη και από τις επενδυτικές προτάσεις που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί για την πρώην Αμερικανική Βάση στις Γούρνες. Κατά περίεργη σύμπτωση η αίτηση του δημάρχου αφορά τεχνική βοήθεια σε αυτούς ακριβώς τους τομείς («διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων», «χωροταξικός και πολεοδομικός σχεδιασμός» κτλ).

Υπάρχουν πληροφορίες για έλευση του Φούχτελ στην Κρήτη, η οποία κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Εμείς δηλώνουμε πως τόσο ο κ. Φούχτελ όσο και οι εκπρόσωποι της Τρόικας είναι ανεπιθύμητοι από τον κρητικό λαό και καλούμε τον δήμαρχο να εγκαταλείψει κάθε σκέψη οργάνωσης επίσκεψης του Φούχτελ στην Κρήτη.

Θα βρεθούμε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, έξω από το δημαρχείο Χερσονήσου για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στην υποτέλεια και την κατοχή της Ελλάδας από τους γερμανούς τοποτηρητές και την Τρόικα επιδίδοντας σχετικό ψήφισμα στον δήμαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου