ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Το πήραμε το μαγαζί πίσω, Ηρακλειώτες!

Δεν το πιστεύω αυτό που πήγε να κάνει ο Γερουλάνος! Πήγε να παραχωρήσει το οικόπεδο του Ξενία Ηρακλείου στην Περιφέρεια Κρήτης!

imageΓια να λέμε και του… Κουράκη το δίκιο, λίγο αψυχολόγητη ήταν η ενέργεια του Γερουλάνου! Μα, τόσο αγώνα είχε κάνει ο δήμαρχος Ηρακλείου για να κατεδαφίσει το Ξενία και να διαμορφωθεί ο χώρος! Τόσα δικαστήρια έχει περάσει, για να αθωωθεί τελικά, αφού ότι έκανε το έκανε “για το καλό της πόλης”! Εξάλλου, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα το ακίνητο, δε νομίζω ότι θα μπορούσε να έχει σχέση η Περιφέρεια Κρήτης σε τίποτε άλλο, εκτός από …τον να εισπράττει το ενοίκιο από το κατάστημα που έχει κατασκευαστεί εκεί! Ναι, μιλάω για το “αναψυκτήριο” της πλατείας, που έχει γίνει κέντρο διασκέδασης, έχει μισθώσει και ένα μέρος της πλατείας (νομίζω 600 τετραγωνικά μέτρα) και έχει κάνει κατασκευές που αμφιβάλλω αν είναι νόμιμες!

Ευτυχώς είδε γρήγορα την αδικία που πήγε να κάνει ο Γερουλάνος, με λίγη βοήθεια από τους τοπικούς βουλευτές φυσικά, και πήρε πίσω την απόφαση! Έτσι, το αναψυκτήριο της πλατείας του πρώην Ξενία, μαζί με την πλατεία φυσικά, παραμένει στην δικαιοδοσία του Δήμου Ηρακλείου! Μπορούμε λοιπόν να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε ήρεμοι τον καφέ μας εκεί, καταβάλλοντας 4-5 ευρώ, και ο δήμος Ηρακλείου μπορεί να συνεχίσει να εισπράττει το ενοίκιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου