Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Κατοχή

“Σε μια σκοτεινή εποχή που και τα τελευταία αναχώματα της ελευθερίας σαρώνονται από την ορμή του κατακτητή, μια Ελληνίδα κάνει την τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια να διασώσει ότι της έχει απομείνει.

Μα όταν ακόμα και η ίδια της η υπόσταση απειληθεί, θα βρει το κουράγιο να αντιμετωπίσει τον δυνάστη της κατάματα; ”

”ΚΑΤΟΧΗ”

Μια αλληγορική ιστορία για το χτες και το σήμερα. Μια ανεξάρτητη παραγωγή μικρού μήκους, καρπός εθελοντικής προσπάθειας μιας ομάδας νέων ανθρώπων από το Ηράκλειο Κρήτης.

Βασισμένη σε μια ιδέα που γεννήθηκε ένα απόγευμα αρχές του περασμένου καλοκαιριού από τον παραγωγό και σκηνοθέτη της ταινίας Άκη Μαυράκη, και που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, μέσα από μια διαδικασία που κράτησε αρκετούς μήνες κατάφερε να υλοποιηθεί.

Χωρίς χορηγίες ή άλλη υποστήριξη, με ελλιπές εξοπλισμό και χωρίς προηγούμενη εμπειρία στον χώρο των κινηματογραφιστών, αλλά με πολύ μεράκι και την πεποίθηση ότι όλα είναι δυνατά  αν πιστέψουμε σε εμάς, η ταινία θέλει να περάσει ένα μήνυμα:

Ότι στην Ελλάδα του σήμερα που βιώνει μια νέα σκληρή πραγματικότητα και δοκιμάζεται, που ο λαός μας κατά συκοφαντείται διεθνώς, έχουμε χρέος και μπορούμε να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια μας.

Η ταινία αναρτήθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012 και προβάλλεται ελευθέρα στην διαδικτυακή κοινότητα του YOU TUBE υπό τον τίτλο «occupation – Κατοχή».

Συντελεστές
Παραγωγή: Άκης Μαυράκης, Κατερίνα Φλώκα
σκηνοθεσία: Άκης Μαυράκης
ηθοποιοί: Κατερίνα Φλώκα, Κωνσταντίνος Τζώρτζης
εικονολήπτες: Νίκος Βασιλάκης, Γιώργος Νηριανάκης, Γιάννης Γιαλουράκης, Γιώργος Ανθημόσογλου
μοντάζ: Γιώργος Ανθυμόσογλου
μακιγιάζ: Κατερίνα Φλώκα
hair styling: Κωνσταντίνος Λέφας
επιμέλεια κοστουμιών: Κατερίνα Φλώκα (η αυθεντική στολή Γερμανού αξιωματικού ήταν ευγενική παραχώρηση του κ. Στέλιου Εμμ. Δεδελετάκη, συλλέκτη ιστορικού στρατιωτικού υλικού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου