Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Έκραξαν Στυλιανίδη και Βρούτση στη Νάξο (βίντεο)!

Ποιος είπε ότι το κράξιμο είναι “προνόμιο” που απολαμβάνουν μόνο οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ; Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι έπαθαν οι βουλευτές της ΝΔ Βρούτσης και Στυλιανίδης, κατά την επίσκεψή τους στις 20-1-2012 στη Νάξο:
Παρά την αλλαγή προγράμματος, δεν κατάφεραν να αποφύγουν την οργή κάποιων πολιτών, που τους περίμεναν έξω από το δημαρχείο της Νάξου, και τους αποδοκίμασαν έντονα. Μάλιστα, έμειναν αποκλεισμένοι στο δημαρχείο επί 2 ώρες!
Οι πολίτες αυτοί, όπως αναφέρεται στο blog της “Αυτόνομη Πρωτοβουλία Νάξου”, εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση :
“Μετά την δήλωση των προθέσεών μας για την υποδοχή του πρώην υπουργού Στυλιανίδη και των άλλων δεξιών παρατρεχάμενων όλα τα προγράμματα που είχαν ανακοινωθεί για την επίσκεψη άλλαξαν. Η ανακοινωμένη για αύριο Σάββατο συνάντηση με τον δήμαρχο έγινε αιφνιδιαστικά σήμερα το μεσημέρι στις 2.00 αλλά η ετοιμότητα κάποιων κατοίκων του νησιού έδωσε έναν τόνο της παραδοσιακής κυκλαδίτικης φιλοξενίας.
Άγριο κράξιμο και πολιορκία του δημαρχείου επί 2 ώρες ανάγκασαν τους μπάτσους να καταστρώνουν διάφορα σχέδια για την φυγάδευση των “επισκεπτών” προς άγνωστη κατεύθυνση αφού, δυστυχώς, το δημαρχείο έχει πέντε!!! εξόδους (προφανώς έχουν προνοήσει πώς να την… κάνουν).
Το τελευταίο διάστημα βουλευτές και στελέχη της νδ περιδιαβαίνουν τα νησιά. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους γίνονται προφανώς λόγω των επικείμενων εκλογών όποτε γίνουν αυτές. Αυτό που δεν φαίνεται να έχουν καταλάβει ακόμα τα στελέχη της νδ είναι ότι η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου δεν απευθύνεται μόνο στους συναδέλφους τους του πασόκ αλλά στρέφονται ενάντια σε όλο το πολιτικό κατεστημένο, πόσο μάλλον τώρα που με τη συγκυβέρνηση οι μάσκες έπεσαν για τα καλά.
Πασόκοι, δεξιοί και φασίστες μαζί με τραπεζίτες έχουν επιβάλει μια ιδιότυπη κοινοβουλευτική χούντα με μοναδικό στρατηγικό στόχο το βύθισμα ολόκληρης της κοινωνίας στη φτώχεια και τον εξανδραποδισμό.
Ο κύριος Ευριπίδης, υπουργός παιδείας την εποχή της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου ήρθε στη Νάξο μαζί με τον βουλευτή Κυκλάδων και ανερχόμενο πουλέν της δεξιάς Βρούτση και νόμιζαν ότι μπορούν να αλωνίζουν όπως κάνανε οι πολιτευτές τις προηγούμενες δεκαετίες. Όμως οι καιροί άλλαξαν και αυτοί που έσπερναν φτώχεια, δυστυχία και καταστροφή ήρθε η ώρα να θερίσουν την οργή και το μίσος του κόσμου.
Ας πληροφορηθούν οι πολιτευτές και οι αυλικοί τους ότι όσες αλλαγές και να κάνουν στα προγράμματά τους για να μας αποφύγουν, εμείς θα τους ξετρυπώνουμε.
Εις το επανιδείν.”
Ωστόσο, τοπικοί φορείς του νησιού όπως ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων, του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου κλπ εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη συμπεριφορά των συμπολιτών τους. Εξέδωσαν μάλιστα την παρακάτω ανακοίνωση:
«Εννέα άτομα καταδικάζουν μόνιμα μια ολόκληρη τοπική κοινωνία. Τα ίδια 9 άτομα, που ακύρωσαν με τις αντιδράσεις τους στο παρελθόν σημαντικά αναπτυξιακά έργα της Νάξου π.χ απώλεια 17 εκ. ευρώ για τη κατασκευή του κεντρικού λιμανιού της Νάξου καθώς και του λιμανιού του Απόλλωνα, συνεχίζουν με τη συμπεριφορά τους να συκοφαντούν το νησί μας και να υπονομεύουν το μέλλον του.
Κάθε φορά, που η τοπική κοινωνία μας παίρνει την πρωτοβουλία να αναδείξει και να αναπτύξει το νησί, αυτά εμφανίζονται για να στρεβλώσουν την πραγματικότητα και να υπονομεύσουν το μέλλον του νησιού μας. Το ίδιο έκαναν και χθες κατά την επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ. στο Δήμο Νάξου για να κάνουν την προπαγάνδα τους μέσα από συγκεκριμένα Blogs αλλοιώνοντας την αλήθεια.
Αυτοί οι εννέα δεν εκφράζουν την κοινωνία της Νάξου. Δεν έχουν καμία σχέση με τον τόπο μας. Υπηρετούν μόνο τα μικροκομματικά τους συμφέροντα και ιδιοτελείς σκοπιμότητες. Η τοπική κοινωνία αυτή τη φορά δεν πρόκειται να μείνει αδρανής στις υβριστικές, καταστροφικές για το νησί και συκοφαντικές επιθέσεις των εννέα προβοκατόρων».

2 σχόλια:

  1. Από Νάξο:
    Οι κάτοικοι που διαμαρτυρήθηκαν δεν ανήκουν στην Αυτόνομη Πρωτοβουλία. Το κείμενο της Ανοιχτής Συνέλευσης Νάξου που είχε καλέσει για υποδοχή του Στυλιανίδη, όπως και οι δράσεις της συνέλευσης δημοσιοποιούνται και μέσω του μπλογκ της Πρωτοβουλίας αλλά και σε πολλά ακόμα τοπικά μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με συγχωρείτε τότε.. διορθώνω αμέσως.. Επειδή δημοσιεύτηκε εκεί όχι ως παραπομπή με κάποια άλλη πηγή, αλλά ως άρθρο από την Αυτόνομη Πρωτοβουλία, θεώρησα ότι ανήκουν εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή