ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Βαγγέλη, με βάζεις σε σκέψεις, και οι ώρες δεν είναι κατάλληλες…

Γράφτηκε στο fimotro και αναπαράχθηκε από πολλά ιστολόγια και ιστοσελίδες:

image “Απογοητευμένος από την εξέλιξη με τον κομματάρχη του Χρ. Παπαχατζή εμφανίστηκε σήμερα σε σύσκεψη με τους στενούς συνεργάτες του Ε. Βενιζέλος. Ο υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε καταβεβλημένος και εμφανώς στενοχωρημένος, λέγοντας ότι δεν φανταζόταν ποτέ μια τέτοια εξέλιξη και ότι "δεν μπορείς να έχει εμπιστοσύνη σε κανένα"! Παράλληλα, όπως μάθαμε πριν από λίγο, ο Ε. Βενιζέλος έλεγε σήμερα στους συνεργάτες του ότι "με αυτές τις εξελίξεις σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην ασχοληθώ ξανά με την πολιτική και να επιστρέψω στην έδρα του πανεπιστημίου μου"!

Λέτε να ισχύει; Λέτε να το κάνει αυτό ο Βενιζέλος; Γιατί με βάζεις  σε σκέψεις τέτοιες ώρες, Βαγγέλη;

Από τη μια χαίρομαι στην πιθανότητα να εγκαταλείψεις την πολιτική. Μην ξεχνάμε ότι είσαι ο εμπνευστής του Έκτακτου Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών, που απειλεί να βυθίσει τη μισή Ελλάδα στο σκοτάδι. Ο υπουργός του μεσοπρόθεσμου, του φτωχολογίου του δημοσίου, της ύφεσης. Ο πιο αντισυνταγματικός συνταγματολόγος όλων των εποχών.

Όμως από την άλλη σκέφτομαι και το μέλλον της χώρας μου. Όχι, μην πάει το μυαλό σου στο ότι πιστεύω ότι θα μας σώσεις. Σκέφτομαι ακόμα πιο μακριά… Φαντάζεσαι τι θα γίνει στην Ελλάδα σε καμιά 20ια χρόνια, όταν από τα πανεπιστήμια θα έχουν αποφοιτήσει χιλιάδες μαθητές σου, και θα έχουν μπει στην παραγωγή; Φαντάζεσαι να έχει γίνει κανένας από αυτούς πρωθυπουργός και δυο-τρεις υπουργοί, διοικητές τραπεζών, διοικητές δημοσίων οργανισμών, κλπ; Αν την έχει σκαπουλάρει η Ελλάδα μέχρι τότε, θα πάει σίγουρα άπατη!!!

Όμως σκέφτομαι και το έρμο το ΠΑΣΟΚ σας. Αν τα παρατήσεις τώρα Βαγγέλη, υπάρχει αυξημένη περίπτωση να γίνει πρόεδρός του ο… Τζουμάκας!! Είπαμε, θες να τιμωρήσεις τω Γιωργάκη που σ’ έχωσε υπουργό την πιο δύσκολη ώρα, αλλά όχι κι έτσι! Θα γεμίσει έρπητες ο άνθρωπος!

Γι’ αυτό σου λέω Βαγγέλη, με βάζεις σε σκέψεις, και οι ώρες δεν είναι κατάλληλες. Έχω να σκεφτώ αν θα αποδεχτώ τον εκβιασμό του αφεντικού μου για μείωση του μισθού μου, ή αν θα ψάξω για νέα δουλεία στην Ελλάδα της ανεργίας… Γι’ αυτό κάνε ότι θες, και ενημέρωσέ με μετά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου