Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Δ.Τ.: “Σώστε επιτέλους τις τράπεζες και αφήσετε τους αρρώστους πού ‘κοστίζουν’ να πεθάνουν”

"Εμείς στο νοσοκομείο Ρεθύμνου δεν έχουμε πια κουράγιο ούτε κραυγή να βγάλουμε. Ο νέος οργανισμός εξαφανίζει το Πνευμονολογικό τμήμα, το ΩΡΛ και το Νεφρολογικό, 20 κλίνες, 19 γιατρούς, 19 νοσηλευτές, 90 διοικητικούς και τεχνικούς και κάνει αδύνατη την λειτουργία της Μονάδας Αιμοκάθαρσης και της Μονάδας Περιτοναικής Κάθαρσης.
Σήμερα το πρωί στις 13 Ιούνη οι νεφρολόγοι παραιτούνται. Δεν θα διαμαρτυρηθούν που κάνουν 10 – 11 εφημερίες, ούτε πού είναι απλήρωτοι για τις εφημερίες, ούτε επειδή ζουν συνεχώς με την αγωνία να μην έχουν υλικά αιμοκάθαρσης, ούτε πού αντί για ερυθροποιητίνη μεταγγίζουν πλέον τους ασθενείς τους, ούτε για τον νέο οργανισμό του νοσοκομείου πού ακυρώνει την λειτουργία της Μονάδας Αιμοκάθαρσης νοσηλευτικά και ιατρικά.
Δεν θα διαμαρτυρηθούν...
πια για τίποτα. Ενημέρωσαν μόνο, τους αιμοκαθαιρόμενους ότι το πρωί παραιτούνται όλοι.
Ενημέρωσαν την αντιπερειφεριάρχη και τον διοικητή του νοσοκομείου και παραδίδουν τους ασθενείς τους στα χέρια της πολιτείας, όπου και ανήκουν, στα χέρια του κράτους όπου είναι φορολογούμενοι πολίτες και στο οποίο ανήκει η ευθύνη για την υγεία τους και κυρίως στα στιβαρά χέρια του Λοβέρδου πού τους διασώζει μια για πάντα από την ζωή, με την σφαγή πού διέπραξε στην δημόσια υγεία.
Αρκετά πιά με τον εξευτελισμό των αρρώστων και το δικό μας, αρκετά με τόση κρατική αναλγησία.
Σώστε επιτέλους τις τράπεζες και αφήσετε τους αρρώστους πού ‘κοστίζουν’ να πεθάνουν. Μην ψάχνετε άλλοθι στα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις.
Εμάς δεν θα μας έχετε συνεργούς".
Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου