ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Νέα μόδα τα … τροχήλατα τραπεζοκαθίσματα στους πεζόδρομους του Ηρακλείου;

Αυτή η πόλη δε σταματά ποτέ να σε εκπλήσσει! Όποτε κατέβω στο κέντρο του Ηρακλείου, κάτι θα βρω να μου τραβήξει την προσοχή! Χτες ας πούμε, ανακάλυψα περνώντας από τον πεζόδρομο της Περδικάρη (κάθετη σε Δαίδαλου και Κοραή), είδα στη μέση κυριολεκτικά του πεζόδρομου να είναι τοποθετημένα 2 τραπέζια με παγκάκια, τα οποία είχαν και ροδάκια! έχουν τη δυνατότητα δηλαδή να τσουλήσουν μετά το πέρας του ωραρίου των καταστημάτων και να αποθηκευτούν, για να ξαναπάρουν θέση στη μέση ακριβώς του πεζόδρομου με το επόμενο άνοιγμα!
pezodromos 3
Δεν ξέρω ποιος είχε τη φαεινή τούτη ιδέα, ο δήμος Ηρακλείου, ο “Γρηγόρης” που βρίσκεται στη γωνία, κάποιος άλλος καταστηματάρχης της περιοχής ή ο Εμπορικός Σύλλογος. Όποιος και να την είχε πάντως, το μόνο που δε σκέφτηκε είναι…
οι πεζοί και τα άτομα με ειδικές ανάγκες που κινούνται στους πεζόδρομους, που τώρα εκτός από τα τραπεζοκαθίσματα που κλείνουν το δημόσιο χώρο και τις λωρίδες όδευσης τυφλών, έχουν να αντιμετωπίσουν και τα τροχήλατα τραπεζοκαθίσματα!
pezodromos
Εμ τσάμπα τα παίρνει το Ηράκλειο τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Καλών Πρακτικών; Αφού είμαστε ένα βήμα μπροστά απ’ όλη την Ευρώπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου