Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Έως πότε θα επιτρέπουμε να μας δολοφονούν;

Γράφει η Ρίκη Ματαλλιωτάκη
Η αυτοκτονία της ημέρας στην Κρήτη - 72χρονος αυτοπυροβολήθηκε στις Βούτες Ηρακλείου
Με μορφή χιονοστιβάδας πέφτουν καθημερινά μπρος στα μάτια μας οι αυτοκτονίες συμπολιτών μας που έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των μνημονίων!
Κάθε μέρα τουλάχιστον ένας συνάνθρωπός μας βάζει τέλος στη ζωή του μπροστά στα οικονομικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει άσχετα αν το γεγονός περνά στα ψιλά των ειδήσεων ή για να ακριβολογώ τις περισσότερες φορές δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ασχοληθούν μαζί του.
ΜΜΕ Πολιτεία και Δικαιοσύνη απουσιάζουν επιδεικτικά από τούτη την πρωτοφανή γενοκτονία των Ελλήνων αφήνοντας την να συνεχίζεται ανεξέλεγκτα σαν επιδημητική μάστιγα.
Ουδείς εξ αυτών δεν συγκινείται.
Τα οικονομικά προβλήματα...
που ξέρουμε καλά ποιοι τα δημιούργησαν, και τα οποία είναι η κατά κόρον αιτία όλων σχεδόν αυτών των αυτοκτονιών, βρίσκονται βλέπεις πολύ μακριά από αυτούς για να τους αγγίξουν στο ελάχιστο.
Σημειώματα όπως αυτό του αυτόχειρα που άφησε με λόγια συγκλονιστικά λίγο πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του
«"29/5/2012, Αλέξανδρος
Η Ελληνική Αστυνομία δεν ξέρει αν υπάρχω, γυναίκες, ποτά και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα, καφενείο δεν έχω πάει. Το μόνο μου ‘παράπτωμα’ ήταν ότι δούλευα από το πρωί έως το βράδυ.
Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα έγινα ελεύθερος επαγγελματίας στα 40 μου και φεσώθηκα μέχρι τον λαιμό. Και με καλούν τώρα τον μαλάκα στα 61 μου να πληρώσω γι αυτό.
Εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα μιας και δεν θα αποτελείται από έλληνες από εδώ και στο εξής δεν θα ξέρουν την ελληνική γλώσσα και τα ελληνικά θα τα έχουν καταργήσει τελείως.
Μόνο αν βρεθεί ένας πολιτικός τύπου Θάτσερ και μπορέσει να μας βγάλει από αυτή την κατάσταση για να συμμορφωθούμε» περνούν γι’ αυτούς σαν μια ενοχλητική μύγα πάνω απ’ το κεφάλι τους που το μόνο που χρειάζεται είναι απλώς να την φυσήξουν για να την εξαφανίσουν από μπρος τους.
Κι αυτό κάνουν. Φυσούν με την καταραμένη αναπνοή τους κι εξαφανίζουν κόσμο.
Φυσούν και δολοφονούν κόσμο.
Βέβαια κατά βάθος οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ  τρέμουν, τρέμουν και κρύβονται, ωστόσο συνεχίζουν να ζουν και πολύ καλά μάλιστα αφού πέρα από το φόβο, κανένα άλλο συναίσθημα-τύψεις, συνείδηση- δεν τους ακουμπά.
Όμως, που θα πάει αυτό το κακό συνέλληνες;;;;;;;;;;;;;;
Έως πότε θα επιτρέπουμε να μας δολοφονούν;;;;;;;;;;;
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου