ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ήθελε ν’ αλλάξει συθέμελα την Ελλάδα ο ΓΑΠ! Και τα κατάφερε! Την ισοπέδωσε εκ θεμελίων!

Με χτεσινό μήνυμά του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επιχειρεί να υπεραμυνθεί της πολιτικής που εφάρμοσε, και να προτρέψει τον κόσμο να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ. Απ’ όσα γράφει όμως, μια φράση πραγματικά σου μένει:
“ Ήθελα μέσα σε μία τετραετία να αλλάξω συθέμελα την Ελλάδα, αλλά η ιστορία μου επιφύλαξε έναν άλλο ρόλο, να παλέψω ώστε η χώρα μας να αποφύγει τη χρεοκοπία. Και αυτή την ευθύνη την ανέλαβα με όποιο προσωπικό ή πολιτικό κόστος”.
Όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, ο ΓΑΠ κατάφερε να αλλάξει συθέμελα την Ελλάδα: την ισοπέδωσε εκ θεμελίων! Ας κοιτάξουμε το μικρόκοσμο του Ηρακλείου για λίγο, να δούμε το μεγάλο του κατόρθωμα: Ένας άνθρωπος κάθε μέρα αυτοκτονεί, μητέρα συλλαμβάνεται στο Ηράκλειο επειδή έκλεψε ένα μπουκάλι γάλα για τα παιδιά της ...
8χρονο παιδάκι λιποθυμάει από την πείνα, καρκινοπαθείς διακόπτουν τη θεραπεία λόγω έλλειψης χρημάτων. Κι όλα τα παραπάνω μόνο στο Ηράκλειο και σε διάστημα 2 ημερών!
Βέβαια και η η ισοπέδωση της κοινωνίας είναι μια μεγάλη αλλαγή. Και θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να την πετύχεις. Υπό αυτή την έννοια, ο ΓΑΠ ήταν ένας πετυχημένος πρωθυπουργός. Άλλωστε, όπως αναφέρει και στο άρθρο του, η κυβέρνησή του απέτρεψε την κατάρρευση της χώρας.
Η κατάρρευση των πολιτών της χώρας είναι γι’ αυτόν δευτερεύουσας σημασίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου