ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Έμειναν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, αλλά πληρώθηκαν Δήμαρχος και αιρετοί στο δήμο Γόρτυνας (βίντεο)!

image Απίστευτο, αλλά… Ελληνικό και άκρως δημοτικό: Ο δήμος Γόρτυνας του Ν. Ηρακλείου άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους, ακόμα και τους μόνιμους, αλλά δεν παρέλειψε να καταβάλει τα αντιμίσθια σε Δήμαρχο και λοιπούς αιρετούς δημοτικούς συμβούλους!  Τουλάχιστον έτσι προκύπτει από το ρεπορτάζ του tvcreta που προβλήθηκε στο χτεσινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, και που βλέπετε στο παρακάτω βίντεο:

Και καλά, έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό ότι ο δήμος Γόρτυνας έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, και ήταν σίγουρο ότι θα είναι από τους πρώτους που θα προχωρήσει σε στάση πληρωμών. Αλλά είναι εντελώς ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ να μένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι των 700 και 800 ευρώ, που έχουν να πληρώσουν δάνεια και να θρέψουν οικογένειες, και την ίδια στιγμή να πληρώνονται Δήμαρχος και αιρετοί, που ούτε τα ίδια χρήματα παίρνουν, αλλά συνήθως έχουν και άλλα εισοδήματα! 
Από ένα άλλο ρεπορτάζ του flashnews προκύπτει και το εξής: ότι οι εργαζόμενοι έμειναν απλήρωτοι από πρόθεση , έτσι ώστε να πάρει μεγάλες διαστάσεις το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος. Αν και αυτό ισχύει, αν δηλαδή υπήρχαν έστω και οριακά τα χρήματα, αλλά δεν πληρώθηκαν οι υπάλληλοι για να σταλεί κάποιο μήνυμα στην Κυβέρνηση, τότε μιλάμε πλέον για ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ!
Και αυτοί που εκλέχτηκαν να διαχειρίζονται τις τύχες ενός δήμου αλλά και των εργαζομένων, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνουν. Γιατί οι εργαζόμενοι δεν είναι αριθμοί, αλλά άνθρωποι με οικογένειες. Και δεν μπορούμε να ζητούμε από καμία κυβέρνηση και καμία ΤΡΟΙΚΑ να το καταλάβει αυτό, όταν δεν το έχουν καταλάβει αυτοί που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι βρίσκονται κοντά στις τοπικές κοινωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου