ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Εξόρμηση στο Φόδελε από τους Ενεργούς Πολίτες Μαλεβιζίου

«Κυριακή 21 Οκτωβρίου εξόρμηση στο Φόδελε!»
image
* 2η Συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων *
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, οργανώνουμε εξόρμηση στο Φόδελε, έναν τόπο καταπράσινο, με τους πορτοκαλεώνες, τα πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά να τον χαρακτηρίζουν. Είναι ένα πανέμορφο μέρος με μεγάλη ιστορία και πολιτισμό. Θα φιλοξενηθούμε, θα ξεναγηθούμε και θα περπατήσουμε στο χωριό, θα ανταλλάξουμε απόψεις και θα περάσουμε καλά!
Τόπος συνάντησης:
Πλατεία Δημαρχείου στο Γάζι στις 11.30 το πρωί της Κυριακής. Θα ακολουθήσει επιβίβαση στα αυτοκίνητα και συνάντηση με τους Φοδελιανούς έξω από το χωριό, στη διασταύρωση προς Αχλάδα, για περιήγηση και ξενάγηση στους πύργους της οθωμανικής περιόδου, γνωριμία με το πολύμορφο φοδελιανό τοπίο και οπτική αποτύπωση των χώρων που σχεδιάζεται να καλυφτούν με τις βιομηχανικού τύπου ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Μετά θα κατευθυνθούμε σε παραδοσιακό ρακοκάζανο, όπου θα φάμε, ανταλλάσοντας απόψεις και βάζοντας τα θεμέλια της ανάπτυξης ενός δικτύου προβληματισμού, ενημέρωσης και δράσεων για θέματα και προβλήματα που μπαίνουν επιτακτικά σήμερα στον τόπο μας και που απαιτούν τη συλλογική προσπάθεια και το συλλογικό κοινωνικό νου. Γνωρίζοντας, διευρύνοντας και οργανώνοντας καλύτερα την κίνησή μας, θέτουμε τις βάσεις της περαιτέρω της πορείας. Σε αυτήν τη συνάντηση θα δηλωθούν εθελοντές συντονιστές, που θα αναλάβουν να δουλέψουν πιο εντατικά για τη συγκρότηση της κίνησης.
Η κίνηση ενεργών πολιτών Μαλεβιζίου, αποτελείται από άτομα, τα οποία, επιθυμούν να αναπτύξουν δράσεις, από τη βάση της κοινωνίας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση, χειραφέτηση και ενεργοποίηση των πολιτών για θέματα και προβλήματα που τους απασχολούν. Με ανιδιοτέλεια, με λαϊκές συνελεύσεις, με θέληση για διάλογο και δράση, μακριά από παραγοντισμούς, κομματισμούς και πελατειακές νοοτροπίες, επιθυμούμε να συνενώσουμε το Μαλεβίζι από τη βάση του, χωρίς προαπαιτούμενα και τοπικισμούς, γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε κοινή μοίρα, κοινά προβλήματα και κοινές ευκαιρίες προόδου, με σεβασμό πάντα στις ιδιαιτερότητες, στις τοπικές συνθήκες, στο φυσικό και ανθρώπινο περιβάλλον, στον πολιτισμό, την ιστορία και την παραγωγική δραστηριότητα κάθε τόπου.
Δηλώστε συμμετοχή, είτε μέσω email, malevizienergo@gmail.com, είτε στο τηλέφωνο: 6972714990. Πείτε το και ενεργοποιείστε φίλους και γνωστούς, που επιθυμούν να συμμετάσχουν.
Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μαλεβιζίου
Γνωρίζουμε τόπους και ανθρώπους, επικοινωνούμε άμεσα, μαθαίνουμε, συζητάμε, δημιουργούμε δράσεις, ενώνουμε το Μαλεβίζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου