ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία της 22/4/2010

Απρίλιος
22/04/2010

Συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία της 22/4/2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων στο Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α., στην απεργιακή κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σήμερα 22 Απριλίου 2010 και η συγκλονιστική παρουσία των απεργών, στη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος αλλά και στην πορεία προς τη Βουλή, ανέδειξε, με τον πλέον αποκαλυπτικό τρόπο, την απόφαση των εργαζομένων και των συνταξιούχων, να συνεχίσουν το αγώνα ενάντια τις πολιτικές της Κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. που στοχεύουν στην υποβάθμιση της κοινωνίας και ιδιαίτερα των δημοσίων υπαλλήλων, με νέες περικοπές μισθών και δικαιωμάτων, αλλά και με δραστική περικοπή των συντάξεων και αύξηση των ορίων ηλικίας, σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο για το Ασφαλιστικό.
Οι εργαζόμενοι απαιτούν να μην πληρώσουν την κρίση που δημιούργησαν οι τραπεζίτες και το κεφάλαιο, να ανακληθούν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που μειώνουν τα εισοδήματα και δρομολογούν απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο.
Οι εργαζόμενοι απαιτούν να μην κατατεθεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και να στηριχθούν τώρα τα ασφαλιστικά ταμεία και ιδιαίτερα το ΤΠΔΥ και ο ΟΠΑΔ, απαιτούν να κατοχυρωθούν οι εργασιακές σχέσεις και η μόνιμη και ενιαία εργασία στο Δημόσιο.
Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

πηγή: www.adedy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου