ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Άλλος ένας σύμβουλος....

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου διαβάζουμε:

"Ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης προκηρύσσει Ανοικτό Διεθνή Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την υλοποίηση του Έργου «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου Υποστήριξης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων-Δράσεων Προγραμματικής Περιόδου 2007-2013 του Δήμου Ηρακλείου», σύμφωνα με τις διατάξεις που προβλέπονται από την Κοινοτική Οδηγία 18/2004 και το ΠΔ 60/2007.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του Έργου ανέρχεται στο ποσό των 170.000,00 € (πλέον ΦΠΑ), για συνολική διάρκεια δεκαοκτώ (18) μηνών. Η προθεσμία υποβολής των προσφορών εκπνέει την Παρασκευή 23/04/2010 και ώρα 12:00 π.μ."

Τί σημαίνει αυτό; Ότι θα προσληφθεί ένας ακόμη σύμβουλος ο οποίος, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου," θα αναλάβει τον έγκαιρο και αποτελεσματικό σχεδιασμό, την προετοιμασία, οργάνωση και υλοποίηση των απαιτούμενων ενεργειών που σχετίζονται με τον προγραμματισμό, την ωρίμανση, ένταξη, διαχείριση και παρακολούθηση συγχρηματοδοτούμενων έργων και παρεμβάσεων του Δήμου Ηρακλείου στο πλαίσιο της προγραμματικής περιόδου 2007-2013".
Η αμοιβή του "έμπειρου" αυτού συμβούλου ανέρχεται στο ποσό των € 9,444,00 το μήνα (συν το ΦΠΑ)!!! Την ίδια στιγμή, στο όνομα της κρίσης, δεν χορηγούνται πλέον υπερωρίες στους υπαλλήλους του Δήμου, για να περιοριστούν τα έξοδα!! Στους υπαλλήλους οι οποίοι μέχρι τώρα διεκπεραίωναν με επιτυχία ΌΛΕΣ τις διαδικασίες που προτείνονται στο σύμβουλο για τα έργα του Γ' ΚΠΣ, αλλά και για τα πρώτα ενταγμένα στο ΕΣΠΑ έργα..Δηλ σε αυτούς που ήδη κάνουν τη δουλειά του μελλοντικού συμβούλου!!!
Όλα τα παραπάνω μόνο ερωτηματικά μπορούν να δημιουργούν για τη σκοπιμότητα αυτής της προκήρυξης....Μοναδική ελπίδα ότι ο Δήμαρχος θα το ξανασκεφτεί, είναι η αναβολή της διαδικασίας, όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου. Βέβαια αναφέρει ότι θα βγει νεότερη ανακοίνωση...
Μέχρι τότε, θα παρακολουθούμε το θέμα απο κοντά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου