ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Παράσταση με 3 πρωταγωνιστές η διαγραφή Σκυλακάκη

Ο ευρωβουλευτής κος Σκυλακάκης, που μέχρι σήμερα άνηκε στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, τέθηκε εκτός αυτής με απόφαση του προέδρου του κόμματος, κου Σαμαρά. Ο λόγος ήταν οι δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, με τις οποίες διαφοροποιήθηκε  από την επίσημη γραμμή της κόμματος- όπως αυτή εκφράστηκε από τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ- για το μνημόνιο.

Το θέατρο αυτό του παραλόγου που παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό με τις διαγραφές, επαναλήφθηκε και σήμερα. Μόνο που η σημερινή παράσταση είχε τρεις πρωταγωνιστές:

Ο πρώτος είναι ο ίδιος ο ευρωβουλευτής, ο κος Σκυλακάκης, ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!! Μεγάλο έγκλημα να έχει την προσωπική του άποψη ο κάθε βουλευτής, ε;; Ασυγχώρητο λάθος!!!

Ο δεύτερος (αρνητικός) πρωταγωνιστής είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Δε σηκώνει καμία διαφορετική κουβέντα από κάποιους, ενώ αφήνει κάποιους άλλους ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΗΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ, στηρίζοντάς τους κι από πάνω!!! Το κριτήριο δηλαδή για να ανήκει κάποιος στη Νέα Δημοκρατία, είναι ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ;;; Θέλει άβουλα πλάσματα τους βουλευτές του; Δε γνωρίζει το άρθρο 60 του Συντάγματος, που λέει: “Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση” ;; 

Ο τρίτος (επίσης αρνητικός πρωταγωνιστής) είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κος Πεταλωτής, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει τη διαγραφή αυτή λέγοντας ότι “κάθε φωνή που υπάρχει διαφορετική  ανακόπτεται, απ’ ό,τι φαίνεται, με τον κατάλληλο τρόπο για τη ΝΔ”. Πολύ αδύναμη μνήμη έχει φαίνεται ο κος Πεταλωτής. Λες κι έχει περάσει πολύς καιρός από τη διαγραφή του Μητρόπουλου και του Δημαρά από το ΠΑΣΟΚ, ή της Σακοράφας και του Βασίλη Οικονόμου, επειδή είχαν αντίθετες απόψεις από τις επίσημες του ΠΑΣΟΚ.

Όσο θέατρο κι αν παίζετε όμως, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αλλά κι εσείς των υπολοίπων κομμάτων, και όσο καλοί κι αν είσαστε στους ρόλους σας, δεν μπορείτε μάλλον ν’ αντιληφθείτε ότι σας έχουμε πάρει χαμπάρι. Η αίθουσα από κάτω είναι άδεια… Ο λαός έχει βαρεθεί να σας βλέπει να ξεφτιλίζεστε, και μαζί σας να ξεφτιλίζεται και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Κι όταν θα κάνετε ταμείο στις 7 του Νοέμβρη, ελπίζω να τα αντιληφθείτε κι εσείς όλα αυτά, και να ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΘΙΑΣΟ ΣΑΣ!!!

1 σχόλιο:

  1. Έτσι έιναι! Ο Σκυλακάκης είπε την άποψή του, όπως δικαιούται και οφείλει να κάνει ένας ευρωβουλευτής. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι με το θάρρος και την αξιοπρέπειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή