ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Κάηκε ολοσχερώς το Καφέ ΑΜΑΝ στην Αγίου Τίτου

fire3Φωτά ξέσπασε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα στο γνωστό μπαρ του Ηρακλείου “Καφέ ΑΜΑΝ”, που βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Αγίου Τίτου, στο κέντρο της πόλης. Το μπαρ που ήταν κλειστό, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, καταστράφηκε ολοσχερώς. Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, τη φωτιά αρχικά επιχείρησαν να σβήσουν οι άτομα που διαμένουν σε γειτονικό σπίτι, καθώς υπήρχε δυσκολία της πυροσβεστικής υπηρεσίας να προσεγγίσει το σημείο.

Η πυροσβεστική παραμένει μέχρι αυτή την ώρα έξω από το κτίριο, ενώ πριν λίγο κατέφτασε και συνεργείο της ΔΕΗ.

Το σημείο αυτό όντως είναι δύσκολα προσβάσιμο από μεγάλου όγκου οχήματα, καθώς η οδός Ιδομενέως που αποτελεί την κύρια οδό πρόσβασης στενεύει πάρα πολύ ακριβώς πριν τη συμβολή της με την Αγίου Τίτου λόγω διατηρητέων κτισμάτων, ενώ η Αγίου Τίτου είναι πεζόδρομός και υπάρχουν κάγκελα που απαγορεύουν την είσοδο σε οχήματα. Καλό θα είναι, έστω και κατόπιν εορτής, να εξεταστούν από τους αρμόδιους της Πολιτικής Προστασίας εναλλακτικές λύσεις πρόσβασης στο συγκεκριμένο σημείο..

fire2

fire1

1 σχόλιο:

  1. To bar/club auto to teleutaia xronia exei onoma Hotel (opos fainetai k stis foto) k oxi Aman opos anaferetai sto ar8ro

    ΑπάντησηΔιαγραφή