ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Απεργία στο δημόσιο τομέα την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου-Τροποποιήσεις σε πτήσεις

image Σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα με απόφαση της ΑΔΕΔΥ, αλλά και των ομοσπονδιών που είναι μέλη της. Η κινητοποίηση πραγματοποιείται για το θέμα του ενιαίου μισθολογίου στο δημόσιο τομέα, όπου η κυβέρνηση προτείνει τη διαδικασία της διαβούλευσης από τις αρχές του 2011 και η συνομοσπονδία των δημοσίων υπαλλήλων θέτει ως προϋπόθεση την υπογραφή ΣΣΕ και κοστολογημένη πρόταση από την κυβέρνηση.
Επίσης η ΑΔΕΔΥ αμφισβητεί τα στοιχεία που δόθηκαν από τους υπουργούς για τις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων και διεκδικεί αποκατάσταση των απωλειών στο εισόδημα από τις περικοπές στο 13ο και 14ο μισθό, ο βασικός μισθός να διαμορφωθεί στα 1300 ευρώ με παράλληλη ενσωμάτωση επιδομάτων. Μάλιστα κάνουν λόγο για μείωση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων κατά 25% από τις περικοπές που έγιναν στο πλαίσιο εφαρμογής του μνημονίου, καθώς και για «κατασκευαστική αριθμητική» σε ότι αφορά το ύψος των επιδομάτων, το οποίο σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν φθάνει τα επτά δισεκατομμυρίων ευρώ.
Συγκεντρώσεις στις 11.30 το πρωί της Πέμπτης, θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα και στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν το ΕΚΑΒ, τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας.
Αλλαγές στις πτήσεις
Η απεργία στην οποία συμμετέχουν και οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, καθώς και η ΟΣΥΠΑ, οδήγησε σε τροποποιήσεις των αεροπορικών δρομολογίων. Όπως ανακοινώθηκε από την Olympic Air ...
ματαιώνονται 16 δρομολόγια και συγκεκριμένα από Αθήνα μετ΄ επιστροφής για Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη- Ικαρία- Πάρο- Σύρο - Μήλο- Κύθηρα- Αστυπάλαια- Σάμο- Ρόδο- Αλεξανδρούπολη και Μύκονο. Επίσης Ματαιώνονται οι πτήσεις Ρόδος-Κάρπαθος-Ρόδος και Ρόδος-Καστελόριζο-Ρόδος καθώς και Θεσσαλονίκη-Ρόδος-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη
Για τον ίδιο λόγο η Olympic Air τροποποιεί τις ώρες αναχώρησης σε 18 πτήσεις εσωτερικού καθώς και σε 13 πτήσεις εξωτερικού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις των οποίων οι ώρες τροποποιούνται οι επιβάτες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης πελατών: 801 801 0101 (από σταθερό) και 210 3550500 (από κινητό).
πηγή: ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου