ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Παρακαλάμε για βροχή, κι όταν βρέχει…. πλημυρίζουμε και ψάχνουμε για φαναράκια !!!

Τόσο καιρό τώρα όλη η Κρήτη παρακαλούσε να βρέξει, να ποτιστεί λίγο η γης, να έχουμε και νεράκι να πίνουμε τα καλοκαίρια … Με την πρώτη βροχή όμως, είχαμε τα γνωστά φαινόμενα στο Ηράκλειο : κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους, διακοπές ρεύματος, σπίτια να πλημυρίζουν και να τρέχει η πυροσβεστική , φρεάτια να ξεχειλίζουν…

Βέβαια δεν πρόκειται περί απλής βροχής, αλλά για καταιγίδα. Όμως αυτό δεν απαλλάσσει τις αρμόδιες υπηρεσίες από τις ευθύνες τους. Είχαν όλο το χρόνο στη διάθεσή τους να καθαρίσουν τα φρεάτια. Όσο για τη ΔΕΗ, μόνο να βάζει αυξήσεις στα τιμολόγια ξέρει!! Να κατασκευάζει ΣΤΕΓΑΝΑ ΦΡΕΑΤΙΑ όπως υποχρεούται, δεν ξέρει!! Με την πρώτη βροχή κάθε χρόνο, αλλά και μέσα στο χειμώνα, έχουμε διακοπές ρεύματος!! Πάνω από μία ώρα έμειναν χωρίς ρεύμα περιοχές όπως την ΒΙΠΕ, την Εθνικής Αντιστάσεως , από Καρτερό μέχρι Κοκκίνη , και από Παραλιακή μέχρι τη Λ. Δημοκρατίας. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!

Όσο για το βράδυ, καλό είναι να έχετε κοντά σας κανένα φακό, ή κανένα φαναράκι.. Γιατί αν συνεχίσει να βρέχει όπως δείχνει, το πιο πιθανό είναι να χρειαστούν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου