ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Εκεί μας καταντήσατε… να σας βαράμε!!!

«Η κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Βουλευτή της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη.Τέτοιου είδους ενέργειες δεν εκφράζουν την κοινωνία και τους πολίτες, οι οποίοι στέκονται απέναντι σε τέτοιου είδους φαινόμενα. Η δημοκρατία ούτε φιμώνεται, ούτε τρομοκρατείται».

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για την επίθεση που δέχτηκε ο Κωστής Χατζηδάκης  από διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας.  Είχαν προηγηθεί παρόμοιες δηλώσεις κι από άλλους πολιτικούς απ’ όλους τους χώρους. Από την κυβέρνηση ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, από το ΚΚΕ ο Σπύρος Χαλβατζής, από το ΣΥΡΙΖΑ ο Μιχάλης Κριτσωτάκης και από το ΛΑ.Ο.Σ. ο Βαΐτσης Αποστολάκης αποδοκίμασαν την επίθεση.

Θα ήθελα κι εγώ να μπορώ να ασπαστώ τις δηλώσεις του κου Πεταλωτή. Υπήρχαν μάλιστα εποχές που θα συμφωνούσα απόλυτα… Όμως οι εποχές έχουν αλλάξει, και οι πολιτικοί δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας σήμερα θέλει να κάνει αυτό που έκαναν οι απλοί πολίτες το σήμερα το μεσημέρι.

Δεν ήταν κουκουλοφόροι αυτοί που επιτέθηκαν στο βουλευτή, ούτε γνωστοί- άγνωστοι, αλλά απλοί εργαζόμενοι, που βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται από την κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος όλα αυτά τα χρόνια. Και αντί να πληρώσουν κάποιοι πολιτικοί γι’ αυτό, κυκλοφορούν ελεύθεροι και ζουν στις βίλες τους σα να μη συμβαίνει τίποτα….

Και φυσικά η επίθεση δεν είχε στόχο προσωπικά το Χατζηδάκη, αλλά τον κάθε Χατζηδάκη που αποτέλεσε μέλος κυβέρνησης και βουλευτής..

Εκεί μας καταντήσατε κύριοι πολιτικοί… Να ασπαζόμαστε και να υποστηρίζουμε πράξεις, που σε άλλες εποχές θα καταδικάζαμε χωρίς δεύτερη σκέψη… Μπράβο σας…

Υ.Γ.: Τη φράση “η δημοκρατία ούτε φιμώνεται ούτε τρομοκρατείται” να την πείτε στους συναδέλφους σας που προσπαθούν να φιμώσουν τα blogs..

2 σχόλια:

  1. Άρχισαν τα όργανα και οι βουλευτές δεν έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι!
    Σε λίγο θα κυκλοφορούν με συνοδεία του στρατού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7.28 δεν χρειάζεται να τους βαράτε. Ρίχνεις ψήφο στην Χρυσή Αυγή, μπαίνει στη βουλή και να δεις πως θα τους κάνει απο λαμόγια, αρνάκια.
    Χρυσή Αυγή, και καθάρισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή