ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Να μη φύγετε…μην πάτε αλλού!!

“Ντιρεκτίβα” στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έστειλε ο Χάρης Παμπούκης εκ μέρους του Μεγάρου Μαξίμου, ν’ αποφύγουν τις προκλητικές διακοπές τις φετινές γιορτές.  Ακόμα και να καθίσουν εντός έδρας αν γίνεται, προκειμένου ν’ αποφύγει το κόμμα και η κυβέρνηση την κριτική.

Ο Έλληνας βέβαια έχει δείξει στο παρελθόν ότι έχει αδύναμη μνήμη, αλλά όχι κι έτσι!! 

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ, λίγο μετά που είχε ανακοινώσει την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης και τα πρόσθετα μέτρα λιτότητας με περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, και τώρα προσπαθούν να το παίξουν σεμνοί και ταπεινοί, όπως οι προηγούμενοι!!

Να μείνετε στην Αθήνα, και μέσα στα σπίτια σας!! Γιατί όποιος βγαίνει έξω, είδατε τι παθαίνει…

1 σχόλιο:

  1. Προτείνω να υπάρξει μια Πανελλαδική μέρα Βουλευτή, όπως γίνετε πχ με την Παγκόσμια ημέρα των Ζώων, να μπορεί να βγαίνει στους δρόμους, να βγάζει δημόσιους λόγους και άλλες δραστηριότητες που έχουν διακοπεί λόγω το κινδύνου λιντσαρίσματος, χωρίς να κινδυνεύουν να ξυλοφορτωθούν ή να κρεμαστούν από τους πολίτες. Η μέρα αυτή προτείνω να είναι η 14/12 ημέρα συνάντησης του Κωστή Χατζηγάκη με τους ψηφοφόρους του…
    kbibis

    ΑπάντησηΔιαγραφή