Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Ματ και κουκουλοφόροι πληρώνονται από εμάς!!

Στη χθεσινή πορεία, εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ένα φαινόμενο, που πρέπει να μας προβληματίσει πάρα πολύ: άνδρες της ασφάλειας, μεταμφιέστηκαν σε διαδηλωτές και κουκουλοφόρους, και αναμίχθηκαν με το πλήθος που διαδήλωνε!!! Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι η απόδειξη:

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε τον τύπο με την κουκούλα να είναι μαζί με τους άνδρες των ΜΑΤ, ενώ μαζί τους είναι και άλλοι δύο με μαντήλια και κουκούλες.

mat1

Στη δεύτερη φωτογραφία, βλέπετε τον ίδιο άνθρωπο, να είναι αναμεμειγμένος με το πλήθος που βρίσκεται στους δρόμους, και το παίζει αμέριμνος… Ποιος ξέρει όμως τι σκοπούς εξυπηρετεί;

mat2

Στο παρελθόν έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για το ρόλο τους. Μάλιστα, στα επεισόδια του Δεκέμβρη του 2008, το tvxs είχε παρουσιάσει το βίντεο που βλέπετε παρακάτω, το οποίο δείχνει κουκουλοφόρους να συζητάνε με άνδρες των ΜΑΤ, και στο τέλος ο ένας να παίρνει το λοστό που είχε αφήσει, και να κατευθύνεται προς την πορεία.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: τους ανθρώπους αυτούς, τους πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ! Ανήκουν στις αστυνομικές δυνάμεις, και πληρώνονται από τους φόρους μας!!! Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία!

Οι σκοποί που εξυπηρετούν τώρα μπορεί να είναι δύο: ο ένας είναι να συλλαμβάνουν διαδηλωτές στο πλήθος, όντας ανάμεσά τους. Ο δεύτερος και εξίσου κατακριτέος, είναι να δημιουργούν οι ίδιοι επεισόδια, και να προκαλούν έτσι επέμβαση των ένστολων συναδέλφων τους, διαλύοντας τις πορείες. Με κάποιον τέτοιο τρόπο εμποδίστηκε και η χτεσινή πορεία στην Αθήνα να φτάσει στη Βουλή…

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες υπάρχουν. Μένει να δοθούν απαντήσεις για τα παραπάνω από τον κο Παπουτσή και την κυβέρνηση, αφού σήμερα κάνουν το γύρω της Ελλάδας αυτές οι εικόνες. Και τα παραπάνω ερωτήματα, διατυπώνονται ολοένα και από περισσότερους Έλληνες πολίτες.

2 σχόλια:

  1. http://plinthoikeramoi.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή συγνώμη τώρα, αν τους πλήρωνε κάποιος άλλος και όχι εμείς δεν θα είχες πρόβλημα;
    Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!! Ότι και να είσαι ΔΕΝ πας να ρουφιανεύεις ή να κάνεις βρωμοδουλειές επειδή μόνο και μόνο στο είπε η υπηρεσία σου, αν δεν είσαι ψιλορουφιάνος και ψιλοκωλόπαιδο δεν πας ρε παιδί μου, πως το λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή