ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Απίστευτο: απαγόρευσαν σε μητέρα με παιδί σε καροτσάκι να καθίσει σε καφετέρια (βίντεο)!

Απίστευτο περιστατικό κοινωνικού ρατσισμού συνέβη (ευτυχώς όχι στο Ηράκλειο, αλλά) στην Πάτρα! Μητέρα με ένα παιδάκι πήγε σε καφετέρια να καθίσει, και οι υπάλληλοι της ζήτησαν να βγάλει έξω το καροτσάκι, γιατί ενοχλεί!! Μάλιστα, το προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, λέγοντάς της ότι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ!!! Και όλο αυτό έγινε, ενώ η καφετέρια ήταν άδεια από κόσμο, και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ούτε από πελάτες, αλλά φυσικά και από θέμα κατάληψης χώρου!!

Τέτοιες ενέργειες εύχομαι να είναι απλά μεμονωμένα περιστατικά. Τα παιδιά μπορεί κάποιες φορές να είναι “ενοχλητικά” για κάποιους, είναι όμως  μέρος του κοινωνικού συνόλου, και πρέπει ν’ αντιμετωπίζονται ισότιμα σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα πρέπει να παρέχονται από τις επιχειρήσεις στους γονείς όλες οι απαιτούμενες διευκολύνσεις, ώστε η διαμονή στο χώρο να είναι ευχάριστη για όλους.

Μόνο ντροπή μπορεί να προκαλεί το παραπάνω γεγονός στον επαγγελματικό κλάδο της καφεστίασης, που ευτυχώς καταδικάστηκε άμεσα από τον εκπρόσωπο του κλάδου στην Πάτρα. 

1 σχόλιο:

  1. Με μεγάλη μου χαρά βλέπω ότι το θέμα μου έχει διαδοθεί σε όλη την χώρα. Αυτός ήταν και ο σκοπός μου. Όταν έφευγα εξαγριωμένη από το μαγαζί της είπα πως όπου σταθώ και όπου βρεθώ θα μιλήσω για το συμβάν. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.
    Μια μικρή διευκρίνηση δεν μου είπε να βγάλω έξω το καρότσι αλλά να το πάρει αυτή να το φυλάξει, όχι ότι αλλάζει κάτι...ολόκληρο το άρθρο μου: (http://nostimia.blogspot.com/2011/01/blog-post_10.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή