ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Η ευχή μου στους δύο Γιώργηδες που μας κυβερνάνε

Τ’ Αή Γιωργιού σήμερα, πρώτη μέρα μετά την Ανάσταση, και είπα να επιστρέψω στις αναρτήσεις μετά από ένα τριήμερο αφιερωμένο αποκλειστικά στην οικογένεια.  Είχα άλλωστε ανάγκη να ξεφύγω από την πίεση της ειδησιογραφίας και της επικαιρότητας, και να πάρω δύναμη από τα αγαπημένα μου πρόσωπα, ακριβώς ένα χρόνο από την έναρξη αυτού εδώ του ιστολογίου.

Τό ‘φερε η τύχη όμως η επιστροφή μου αυτή να γίνει τη γιορτή των δύο ανδρών που 1,5 χρόνο τώρα κρατούν στα χέρια τους το τιμόνι της χώρας, και μαζί μ΄αυτό και τις τύχες 11 εκατομμυρίων Ελλήνων. Σκέφτομαι λοιπόν τι ευχές αξίζουν σήμερα, ανήμερα της ονομαστικής τους εορτής, στον πρωθυπουργό μας και τον υπουργό οικονομικών. Ξέρω ότι πολλοί από εμάς, που έχουμε δει τις ζωές μας να δυσκολεύουν αφάνταστα εξαιτίας των αποφάσεών τους, μόνο ευχές δε θέλουμε  να τους στείλουμε. Και πιστέψτε με , το πάλεψα πάρα πολύ για να μην αραδιάσω ένα κατεβατό με… γαλλικά. Αλλά και να να ευχηθώ να βάλουν μυαλό, να ακούσουν τον κόσμο, να αλλάξουν πολιτική, και άλλα τέτοια, απλά η ευχή μου θα πέσει στο κενό. Είπα λοιπόν να κάνω κάτι καλύτερο, και να τους δώσω μια ευχή, αλλά και κατάρα συνάμα :

Εύχομαι να τους φωτίσει σύντομα ο θεός και ο Άη Γιώργης , και να μπορέσουν να δουν πραγματικά σε τι σημείο έχουν φέρει τον Ελληνικό λαό. Γιατί τώρα προφανώς τυφλωμένοι από το μεγάλο τους σκοπό, όποιος και αν είναι αυτός, δεν μπορούν να το δουν. Όταν όμως μπορέσουν να καταλάβουν σε τι δυστυχία έχουν ρίξει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας, αν έχουν λίγη ανθρωπιά πάνω τους θα πρέπει αν μας απαλλάξουν πολιτικά από την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου