ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

21 αυτοκτονίες στην Κρήτη την περίοδο του μνημονίου!

Άλλη μια αυτοκτονία  έλαβε χώρα σήμερα στο νομό Ηρακλείου, και έρχεται να προστεθεί σε αυτή του επιχειρηματία Γιάννη Μεστροπιάν, αλλά και στο μακρύ κατάλογο αυτοκτονιών  που καταγράφονται στην Κρήτη, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Ένας 55χρονος οικοδόμος βρέθηκε το πρωί απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στην περιοχή του Ζαρού. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που δημοσιεύονται, ο 55χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και οικογενειακά προβλήματα και όχι τόσο οικονομικά. Όμως αυτό δε μειώνει καθόλου το γεγονός ότι οι αυτοκτονίες στο νησί μας τείνουν να λάβουν μορφή επιδημίας, αφού τους τελευταίους 16 μήνες περισσότερα από 21 άτομα, στην πλειοψηφία τους επιχειρηματίες έχουν δώσει τέλος στη ζωή τους. Δεν είναι φυσικά ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαίο, ότι το διάστημα αυτό ταυτίζεται με το διάστημα που εφαρμόζονται τα σκληρά και πρωτοφανή οικονομικά μέτρα που όλοι βιώνουμε στο πετσί μας καθημερινά.

Πέρα από αυτή την επισήμανση, η οποία θα πρέπει να προβληματίσει πολλούς που βρίσκονται στα κέντρα λήψης αποφάσεων, αλλά μάλλον θα περάσει “στο ντούκου”, δε θα πω τίποτε άλλο. Απλά θα σας παραπέμψω σε παλαιότερες αναρτήσεις του ιστολογίου, για να δείτε ότι αυτή η κατάσταση ήταν πλήρως προβλέψιμη, και αν ήθελε η κυβέρνηση θα μπορούσε να είχε σώσει πολλές ζωές. Απλά αλλάζοντας πολιτική… 

15 Σεπτεμβρίου 2010: Κι άλλη αυτοκτονία στην Κρήτη λόγω οικονομικών προβλημάτων…(;)

19 Νοεμβρίου 2010: 2 αυτοκτονίες και μία απόπειρα μέσα σε μια εβδομάδα στην Κρήτη!!!

24 Μαρτίου 2011: Κι άλλη αυτοκτονία στο Ηράκλειο…. Δυστυχώς δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα

31 Μαρτίου 2011: Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί κάθε αυτοκτονίας για χρέη στη χώρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου