ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Εποίησε τη νήσσα ο δήμαρχος για το τέλος ακινήτων στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο

image Στη χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, έκαναν παρέμβαση οι Πολίτες κατά του Χρέους. Κατά την ολιγόλεπτη αυτή παρέμβαση, τόνισαν ότι τα δικαιώματα του λαού λεηλατούνται, το ένα “χαράτσι” διαδέχεται το άλλο και τα εισοδήματα φορολογούνται για πολλαπλή φορά. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, ζητήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο να εκδοθεί ψήφισμα ΚΑΤΑ των νέων μέτρων, και ειδικότερα κατά της επιβολής του ειδικούς τέλους ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων. 

Από την πλευρά του ο δήμαρχος αρκέστηκε στο να πει ότι εδώ και μια τριετία τα δημοτικά τέλη δεν έχουν αυξηθεί, ενώ είπε ότι δεν πολιτεύεται με βάση προσωπικές συμπάθειες – του είχε ζητηθεί νωρίτερα να εκμεταλλευτεί τις καλές του σχέσεις με τον υπουργό οικονομικών για να περάσει τις θέσεις των πολιτών. Όσον αφορά την έκδοση ψηφίσματος, ο δήμαρχος απλά… εποίησε τη νήσσα! Υποσχέθηκε ότι θα εκδώσει ψήφισμα σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου! Βέβαια θα του διέφυγε ότι απόψε το βράδυ διεξάγεται η ψηφοφορία της σχετικής τροπολογίας!  Έτσι, αφού θα έχει πιθανότατα υπερψηφιστεί η επιβολή του ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων από την πλειοψηφία των κυβερνητικών βουλευτών, θα έρθει σε μεταγενέστερο χρόνο ο δήμαρχος να πει ότι είναι άδικο μέτρο, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα, αφού είναι νόμος πλέον του κράτους!

Και αυτό φίλοι μου, είναι ένα μάθημα άσκησης πολιτική ενός πολύ έμπειρου πολιτικού, που θέλει να είναι κοντά στους δημότες, αλλά παράλληλα και κοντά στην κυβέρνηση του κόμματος στο οποίο προέρχεται! Εγώ πάντως τον παραδέχομαι! Εσείς; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου