ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Άλλοι δυο μισθοί για πυρομαχικά στον “πόλεμο”!

Έσκασε η είδηση! Έρχεται η Τρόικα! Αύριο φτάνει στην Ελλάδα!

image Βέβαια πριν από αυτό, θα προηγηθεί το μεσημέρι  έκτακτη συνέντευξη τύπου του υπουργού οικονομικών, για να μας ανακοινώσει τα νέα μέτρα, που “δεν θα είναι νέα” , αλλά επέκταση των ήδη ψηφισμένων!

Τα μέτρα αυτά, τα είπε βέβαια πρώτα στους δανειστές μας. Τα συμφώνησε με αυτούς, και σήμερα απλά θα μας τα ανακοινώσει, πιθανότατα με δάκρυα στα μάτια, και εμφανώς αδυνατισμένος! Άσε που μπορεί να έχει βγάλει κι αυτός κανένα επιχείλιο έρπητα!

Και τι θα μας πει ακριβώς; Ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο, και πρέπει να δώσουμε άλλους δυο μισθούς για πυρομαχικά! Γιατί με τους άλλους τρεις που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα, αγόρασαν άσφαιρα, και δεν έκαναν τίποτα! Για την ακρίβεια, υποχρεωθήκαμε σε οπισθοχώρηση! 

Και τι θα γίνει αν δε δώσουμε κε Βενιζέλο; Θα υποχωρήσουμε κι άλλο; Έχουμε κολλήσει στον τοίχο. Κι αν δώσουμε και αγοράσετε πάλι άσφαιρα; Έτσι θα κερδίσετε τον πόλεμο!

Αφήστε που ξεχνάτε κάτι βασικό: δεν έχουμε να δώσουμε! Και είμαστε στημένοι στον τοίχο εδώ και καιρό! Απλά περιμένουμε να μας δέσουν τα μάτια, και να ακούσουμε το “μπαμ”!

Κάντε λοιπόν στροφή ΑΝ υπάρχει  ακόμα χρόνος, και πηγαίνετε να πάρετε απ’ αυτούς που έχουν! Πηγαίνετε κατευθείαν στα εργοστάσια παραγωγής πυρομαχικών! και μην πάρετε μόνο σφαίρες, πάρτε και κανένα πολυβόλο, και κανένα όλμο. Έτσι θα έχετε καλύτερη τύχη στον υποτιθέμενο πόλεμο που νομίζετε ότι συμμετέχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου