ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Μετά την ποινικοποίηση της ιδιοκτησίας, έρχεται η ποινικοποίηση της εργασίας

image Με τη μέχρι χτες πολιτική της, η κυβέρνηση μας έλεγε στην ουσία ότι είναι πλέον ποινικό αδίκημα να είσαι ιδιοκτήτης κατοικίας. Και αυτό το κατέστησε σαφές όταν καθιέρωσε ταυτόχρονα τεκμήριο εισοδήματος και τα τετραγωνικά μέτρα της κατοικίας, αλλά και το ποσό αποπληρωμής του στεγαστικού δανείου. Το επικύρωσε δε πολύ πρόσφατα με το χειρότερο τρόπο, δηλαδή με την επιβολή υψηλού τέλους ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων.

Από σήμερα όμως περνάμε σε μια νέα πλέον εποχή: την εποχή ποινικοποίησης της εργασίας!

Το προμήνυμα το είχαμε λάβει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με την ιστορική πλέον φράση του πρωθυπουργού “Θα αγωνιστώ να υπάρχει ένας ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια”, και με την έκτακτη εισφορά στα εισοδήματά όσων βγάζουν πάνω από 12.000 ευρώ.  Ήρθε όμως χτες ο υπουργός οικονομικών, και με τον πιο επαίσχυντο τρόπο μας είπε ότι πρέπει υποχρεωτικά να καταναλώνουμε το μισό μας εισόδημα, αλλιώς θα μας τιμωρεί με πρόσθετο φόρο! Και αυτό αφού έριξε το αφορολόγητο κάτω από το όριο της φτώχιας!

Με πολύ απλά λόγια δηλαδή, ότι εισόδημα μας μένει μετά τους τακτικούς φόρους και τις έκτακτες εισφορές και τέλη, τα οποία δε μετράνε φυσικά στις απαιτούμενες αποδείξεις, θα πρέπει να ξοδεύεται στην αγορά, με στόχο τη συλλογή αποδείξεων! Και αν δεν το κάνουμε αυτό, θα πληρώνουμε πρόστιμο!

Από τα παραπάνω εύκολα εξάγεται το συμπέρασμα ότι είναι πλέον αδίκημα να έχεις εργασία και εισόδημα. Και όποιος έχει την τύχη ή την ατυχία να εργάζεται, θα πρέπει να πληρώνει πρόστιμο στο κράτος το μισό του εισόδημα!

Πλέον, το επόμενο βήμα της κυβέρνησης θα είναι με απόφαση υπουργού, να απολύεται ο ένας από τους δύο εργαζόμενους στην ίδια οικογένεια, και να γίνεται κατάσχεση των δεδουλευμένων του. Στην ίδια απόφαση θα καθορίζεται σε ποιες Γερμανικές και Γαλλικές πολυεθνικές θα πρέπει να ψωνίζουμε, ώστε οι αποδείξεις να υπολογίζονται με διπλάσιο συντελεστή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου