ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ισχυρός Σεισμός στην Κρήτη 27-1-2012

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 03:33 τα ξημερώματα  της Παρασκευής 27/01/2012 στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κρήτης.

Σύμφωνα με το Εργαστήριο Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών το επίκεντρο εντοπίζεται 83 χιλιόμετρα βόρεια του Ηρακλείου και 45 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Θηρών, ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίστηκε στα 14,2 χλμ.

Η διάρκεια του σεισμού ήταν σχετικά μεγάλη, και έγινε αισθητός στο Ηράκλειο και σε πολλές περιοχές του νομού Ηρακλείου, καθώς  και της Σαντορίνης.

Ο ισχυρός αυτός σεισμός έρχεται να προστεθεί στο χτεσινό σεισμό των 5.1 βαθμών, αλλά και στους δεκάδες μικρότερους μετασεισμούς που σημειώθηκαν από χτες τα ξημερώματα μέχρι αυτή την ώρα.

image

image

2 σχόλια:

  1. sas efxaristoume gia tin amesi enimerosi sas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθηγητής σεισμολογίας Ερτζάν: τους σεισμούς αυτούς (όπως δέχεται και η ΝΑΣΑ) ενδέχεται να τους προκάλεσαν οι αλλεπάλληλες εκρήξεις στον ήλιο και μπορεί να ακολουθήσουν μεγαλύτεροι σεισμοί.
    AΠΟΤΡΟΠΗ σεισμών-ηφαιστειακών εκρήξεων-αύξησης νεφοκάλυψης-νεροποντών-πλημμυρών με δίκτυα από Αλεξικέραυνα = αλεξισείσμια = αλεξηφαίστεια!
    Lightning-rod NETs around Earth faults and volcanoes =
    anti-quake = anti-eruptive = anti-volcanic winter.

    http://1.bp.blogspot.com/-GU4_t_Zzhko/TyUn6RVc6-I/AAAAAAAAAyw/F3UH5Elnecw/s1600/alexikeravna+lightning+rods+NETS+4.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή