ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ 7-2-2012. Συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

image 24ωρη απεργία κήρυξαν η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΣΕ για αύριο ΤΡΙΤΗ 7-2-2012. Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχουν το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.00 το πρωί , έξω από το ΕΚΗ και πορεία στους δρόμους του Ηρακλείου. Το ΠΑΜΕ συμμετέχει στην απεργία με ξεχωριστή συγκέντρωση στις 10 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για αύριο 7/2/2012, ως αντίδραση στους εκβιασμούς της Τρόικας και της Κυβέρνησης για τους κατώτερους μισθούς, τις κλαδικές συμβάσεις, τον 13ο και 14ο μισθό και τις ωριμάνσεις.
Τα μέτρα που αποφασίζονται αυτές τις ημέρες θα δώσουν το τελικό χτύπημα στην πλήρη απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων, θα ολοκληρώσουν τις βίαιες ανατροπές στη ζωή των Ελλήνων και θα οδηγήσουν στην απόγνωση τους εργαζόμενους και τους  συνταξιούχους της χώρας μας.
  • Απεργούμε για την εξαθλίωση που μας οδηγούν το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας.
  • Απεργούμε για όλους τους άνεργους, απολυμένους, απλήρωτους και ανασφαλείς εργαζομένους.
  • Απεργούμε απέναντι στην διαρκή προσπάθεια Τρόικας και Κυβέρνησης να μας τρομοκρατήσουν.
Ξεχωριστή απεργιακή συγκέντρωση διοργανώνει στις 10.00 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου το ΠΑΜΕ
Ανακοίνωση νομαρχιακού τμήματος Ηρακλείου της ΑΔΕΔΥ
Εικοσιτετράωρη (24ωρη) Γενική Απεργία πραγματοποιούν αύριο, Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012, οι δύο τριτοβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε., -μπροστά στη λαίλαπα των νέων μέτρων που προωθούν Συγκυβέρνηση και Τρόικα- και καλούν σε διαμαρτυρία στο Σύνταγμα.
Η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών με τη Συγκυβέρνηση και την Τρόικα για λήψη νέων επώδυνων μέτρων, με στόχο τη μείωση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους, την κατάργηση ακόμα και του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, νέα μείωση επικουρικών συντάξεων και εφάπαξ, απολύσεις εργαζομένων από Στενό και Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και περαιτέρω περιορισμό των Δημοσίων Δαπανών που θα στερήσουν πόρους από τις Δημόσιες Υπηρεσίες (κυρίως Τομέα Υγείας και Παιδείας) εντείνει το φαύλο κύκλο της ύφεσης -που τροφοδοτήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια από τα αλλεπάλληλα μνημόνια- και οδηγεί την ελληνική Κοινωνία σε απελπισία.
Η Ε.Ε. της  Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί  τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, τους νέους και όλους εκείνους που πλήττονται από την ασκούμενη μνημονιακή πολιτική να δώσουν δυναμικό παρόν, αύριο Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012, συμμετέχοντας μαζικά στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια (από τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα και Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.) και στην Απεργιακή Συγκέντρωση της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα  στις 11.00 το πρωί, στο πλαίσιο της Γενικής Απεργίας Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – Γ.Σ.Ε.Ε.
ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου